Search This Blog

Thursday, December 27, 2012

byebye 20.. welcome 30

yezzzza.. im now 30 years old oredi.. sudah cukup 30 on 24th december lepas. xsempat buat entry sbb baru balik dr tganu. thn depan 31. euwwwwwww..
thn ni yg 1st wish ialah mak & pak sedara aku. sebab duk atas highway lg masa tu. sampai perlis pkul 1 pagi. besday aku adalah anniversary diorg. senang nak kira kan. dah 30 thn kawen.

besday girl di harijadi yg ke 30 ? tidor!! yelah, mlm tu pkul 1 br sampai. just angkat barang masuk umah, mandi and nak tdor. amni bule plak jaga. terus segar bijik mata bila tgk dah sampai umah sendri. merantau rumah terus. kami dah ngantuk, tutup lampu, paksa dia tdor jugak. hehe.. bgn pagi, smayang, basuh baju, kemas2 barang, tghr tdor balik sampai petang. habis 3 beranak. bgn pkul 4, siap  laju2 nak kluar mkn. menggigil lapar. hahaha...

besday girl nak mkn pizza. nak g domino, tapi umat meramai sgt. xsanggup nak tunggu. ke pizza hut sudeyy.. xramai pun org, order pun kejap jek dah sampai. yelah, org keja, kami jek cuti. senin kan. selasa cuti krismas pulok.
belikan nasi ayam utk amni, tapi mkn 2 mulut jek. nak melasak jek keja. duk dgn papa dia behave sket. klau dgn mama, hoih..... anak bapak nih.

xda gambar makanan, ada gambar amni jek. hehehe.. menu sampai, trus ngap. lapooooooor.. kek pun xda. dah tua, xperlu lah tu smua. ada org tersayang disisi pun dah cukup. tapi klau ada kek and hadiah besday pun mak soookaaa. eceh...




** thank you Allah for giving me 30 years that full of happines to remember. yg sedih pun ada, tapi itu kita jadikan kenangan. kesilapan kita jadikan pengajaran utk masa mendatang. semoga semua ini akan mematangkan aku. terima kasih kerana masih dipanjangkan usia utk terus menikmati hidup. disamping keluarga dan teman2. moga dipermudahkan segala urusan, dijauhkan dari bencana dan diberi kesihatan yg baik. terima kasih ya Allah!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...