Search This Blog

Thursday, January 17, 2013

Funny & Unique Iphone Covers You Can Actually Buy

utk iphone saja ye. kak yah pakei samsung. tapi klau muat, bule je sumbat.. muahahaa.. hajat dihati nak beli iphone, tapi, berkenan pulak dgn sony. adoiii.. last, pakai jelah samsung tu dlu. xpayah membaziorrrr


cover public phone. kang xpasai, org ingat henpon ko bule jadi public phone. berduyun pakat pinjam buat tepon awek. kata public ponggg


ok, xblh blah yg ni.. mula2 tgk, tergelak jugak la aku. xleh imagine klau btul aku jumpa org guna case ni. klau budak2 yg xtau, sure hairan apasal telinga besar sgt, siap bue tanggal.. bahahaha.. telinga besar tapak kaki. confirm xpekak.

klau kalut2, xmustahil salah tekan. pastu marahkan apple sebab buat henpon canggih tapi asyik hang. tekan apa pun xbule. padahal salah skrin. bodo sendri buat kan?

henpon zaman makan dedak. kehkehkeh...klau org tau, sure kena kutuk kaw2. henpon besar botol air anak bawak g skolah. nak pulak kaler pink. xmenahannnnn dow

yg ni dapat kat amni mmg masak la.. confirm dia gigit trus. henpon aku tu penuh dah kesan gg dia, dah calar balar dah kat screen. seb baik ada screen protector, klau tak, xtau apa jadi. homei btui telur gedik tu. xbergedik2 pun?

yg ni klau anak pijak, jangan marah ek.. dia ingatkan slipar dia, skali iphone bapaknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. mapuh kena bantai..

 senang kan nak gayut.. xpayah pegang phone. pegang tangkai jek.. leh gayut ilex2 sket.. gitewww

haaa.. leh bawak masuk exam. calculator kan??


mcm2 lagi ada cover utk iphone nih. smuanya ohsem jek. tapi, kak yah pakai yg plain jek. xkuasa lah nak beli yg patern mcm2 tu.da kepala mickey la, bear la apa la.. tu budak2 je kut. ahkak dah tua dik.. :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...