Search This Blog

Friday, February 15, 2013

Assigment oii

sekarang ni tiap2 mlm aku berdoa moga diberi kekuatan utk siapkan assigment. hadoi la... bila nak siap ntah. esok nak kena tunjuk draf dlu, next month baru submit. masalahnya, 1 apa pun xbuat lagi. matik laaaaa..

tiap2 mlm iye2 je bwk turun laptop. siap pesan kat laki jgn g memana, nak suh jaga anak sebab bini nak buat assigment. last2, harammmmmmmmmmmmmmmm... bini bantai tdor sama dgn anak. laki duk tolong gelak. ciss..

dia pun mcm hairan, apa hal aku rilex je. golek2 tgk tv, baca novel, gelak2 dgn amni ja. xda kalut nak study ke buat assigment ke. aku pun hairan jugak sebenarnya. bhahaha.. xtau la kan, cemana org yg anak dah 3,4 org, keja lagi, buat master ke phd ke.. cemana eh diorg handle masa? aku rasa pengurusan masa xdak masalah. yg jadi masalah, hati tu. rajin dgn tak.. nak dgn xnak je.. ni baru jek sambung buat degree, dah malas and rasa  nak give up. apa daaaaa..




makanya, marilah kita berdoa supaya kak yah leh jadi powerpuff girl hari ni. tghr ni xmo kluar berjimba time lunch. hari ni rest lama, so, kita buat assigment lah yeeeee.. moga2 dtg kekuatan itu. aminnnn!

bahan smua dah ada, tinggal nak karang jek. tu pun malas. sebab rasa mcm sonang, tu yg buat rilex. senang pun xsenang sangat la klau dah smua nak buat last minit kan???



*** errr, copy paste buley??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...