Search This Blog

Loading...

Friday, February 08, 2013

Putih putih melati

Putih putih melati : ST12
 
Siapa bilang aku seperti dia
Siapa bilang aku cintai dia
Sesungguhnya aku tak benar2 cinta
karna kau tak seputih melati
kalau ada hitam pasti ada putih
jika hatimu kelam tk mungkin bersih
tak usah kau lanjutkan tuk berbagi kasih
karna kau tk seperti melati ohhhh
putih2 melati
merah2 delima
siapa yg baik hati
pasti ku terima ahhh…
 
 
okes, 1st time dgr, mcm menyampah. now dah suka, siap nyanyi2, duk ulang2 dengar.. hehe.. tapi lagu2 ST12 ni bule tahan best jugak. ada lagi lagu2 lain. sila google..
 
ni version ST12. dah dimodenkan. dlu zaman kita kecik2 pun ada kan? sapa tauuuu??

yg sezaman dgn aku, lahir area 80-an, rasanya ada yg tau. 90-an tu dah update sket dah.. zaman budak2 dlu bukan zaman skang. budak2 skang ni nyanyi lagi WaliBand, Ct Nurhaliza, PSY, K-pop bagai.. ahkak dlu, nyanyi lagu jong jong inai je dek non... xpun, lagu nenek2 si bongkok 3.. tanya budak2 sekarang, confirm xtau...


meh tgk lagu putih2 melati korang ni version dulu2..

Ola Oli
Ola oli kuberi nama saudara saudari
Cikkebung….cikebung - part ni angkat2 bahu sket
Putih-putih melati Ali Baba
Merah-merah jelita miow miow - part ni buat gedik2 bajet jelita habis
Siapa yang baik hati..Cinderella
Nanti disayang emak





tau? xtau.. hmm.. nasib la...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...