Search This Blog

Monday, February 04, 2013

Sepetang di taman

aku letak gambar ni kat pesbuk and tag laki aku with caption "daddy day care".. kawan2 dia pakat2 like. ahhahahahaha..
yes, dia mmg rajin layan anak dia main sampai kadang2 aku konpius mana 1 anak, mana 1 bapak.


hari tu balik keja, kluar g cari susu amni. then lajak ke playground kat dataran dato' sheikh ni. saja bwak amni jalan2. menggedik sronok bl papa dia bawak naik gelungsur. siap panjat2 bajet kita tu dah besar and terer sangat. seb baik bapaknya yg layan. mama xkuasalah amni wehhh.. tgg kamu dah btul2 terer, baru mama lepas..


cemberut je muka amni bila main dgn mama yek? nak ambik gambar pun susah. dgn papa gak best kan? pfffffff
xnak kawan ah ngan amni...

bila dah nak balik, haaaa. mula la buat perangai...




































aku dukung dia terus. meraung2 xnak. nak jalan and nak main.. dah malam dah nak oiii.. moh le kita balik..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...