Search This Blog

Loading...

Thursday, February 14, 2013

Valentine eh??

hari ni valentine eh? kak yah xperasan pun.. hihi. tau pun sebab buka google pagi2 hari..best oh click2 kat google hari ni. paling xmenahan si serigala tu lah. kapel dia komputer je... bahahaha... ater, mozilla firefox.. kehkehkehkeh..


semlm mesti cerita kat tv smua romance2 kan? mlm ni mesti couple2 sibok berdating. kedai bunga sure penuh, bunga taik ayam pun silap2 org beli.. kedai kek, coklat, teddy bear mesti habis stok... puiiii.. nyampah aku!

budak2 zaman skang, mudah sgt ikut budaya ntah apa2. xtau mana2, ikut jeeee. xtau mana baik mana buruk.. hari ni berdating bagai, tgg 9 bulan lagi.. haaaaaaaaaaaaaa...



xsalah klau nak sambut. tapi biar jelas tujuan dan matlamat. klau husband and wife, ok lah kan? ingat pasangan dia, bg hadiah or have a dinner together. tapi..... ha, ada tapi ye. bukan sambut valentine @ hari kekasih semata2. hari2 boleh buat camni, xpayah tgg 14 feb.. tu kafir punya keja. menghargai pasangan xpayah tgg 14 feb yeee..

yg sronok tgk, remaja2 kita ni lah. menggedik2 minta hadiah kat boyfriend. xcaya, tengok la.. aku du pun muda jugak, tapi xdak la menggedik gini rupa. apa nak buat, dapat boyfriend hati kering.. hahahah.. laki aku skang? ermmm, ingat pun belum tentu. sabar jelah..
valentine bukan sekadar utk kekasih like boyfriend@girlfriend.. ada yg sambut dgn mak bapak. kekasih jugak kan? apa pun yg kita buat, jgn terpesong dr niat and akidah ye.. tepuk dada, tanya iman.. pesanan ikhlas dari kak yah...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...