Search This Blog

Loading...

Monday, March 11, 2013

Checkup 1y6m

wahhh.. amni dah setahun 6 bulan dah...besyar dah anak mama!! xlama dah nak 2 tahun.. wahwahwah...

hari selasa mmg lepas, mama and papa dedua cuti. bawak amni g check up last. eh, cucuk last. paksa laki suh cuti jugak. pasni xda dah nak tgk anak kena cocok...


sampai klinik, isi minyak dlu.. sementara nak panas kan.... org pun xramai. sebab tu now aku suka g petang. klau pagi, meramai sket. tambah plak malas nak siap awal. kaluit

okes.. siap isi minyak, dah nak panas dah ni... mula2 tengok je dulu.. usha kiri kanan..
now suka masukkan semua jari dlm mulut pulak. dlu kecik2 dah mmg gitu, dekat setahun benti. skang sambung balik dah. haiyaaaa...


see??? . habis ditegurnya org kat situ. nak2 pulak ada baby and budak yg sebaya dia. meriah mulut makcik nih!! asyik la, adik adik adik adik.. pastu bebear bebear bebear bebear ( means baby ). pastu abam abam abamg ( abang la )..
kaki pun xdiam. jelajah 1 malaysia sungguh. aku malas layan, apak dia jadi mangsa.. duk kutip anak dia. hehehehhehe .. baru kau tauuuuuuuuuuuuuu...

pegang camni rasanya seminit je kut. lainnya duk menjelajah klinik. siap daat keropok moni lagi. mintak ke org bagi ar amni???
pastu duk ngorat budak laki mana ntah. dlm 4 -5 tahun kut. budak tu sampai lari sebab amni pegi duduk dekat dia. dah lama sket, baru dia nak main dgn amni. mula2 jual mahal. awek ngorat tuuuuu..

pegi ketuk bilik nurse.. haiyaaaaa.. xsabar eh nak jumpa nurse?
tunggu turn xlama sgt. masuk jumpa nurse kejap je. lagipun perkembangan dia smua ok je. pastu get ready nak cocok.. dia buleh g duk berlari kluar g kat papa. jenuh aku cekup.
dah kena cucuk, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... meraung xingat. suara dah la kuat. tadi kuat duk bercakap, menjerit bagai. pastu menangis. tapi kejap jelah. dah siap jab, senyap la. siap tegur misi lagi.
kluar blk nurse, beriya g papa, siap cakap " papa, akittt" sambil tunjuk tangan kena cucuk. lempang nak??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...