Search This Blog

Loading...

Tuesday, March 26, 2013

Twinkle Twinkle Litle Star

anak dara aku tu now dah pandai layan henpon. dlu cuma pandai layan talking tom. pastu klau buka youtube layan iklan enfagrow jek. klau buka upin ipin layan cuma 5 minit, pastu boo layan. kat tv pun sama. dia cuma tgk iklan pampers, baby and iklan tv 3 tu jek. yg sebelum start apa2 rancangan tu, like sebelum start buletin utama tu. lain2, xlayan yeh..

baru2 nih, aku download lagu twinkle2 little star. download guna telepon baru *ehem ehem*... henpon lama dah jadi hakmilik papa pulak. amboi dia... hehehe..
mungkin now dah besar, dah pandai sket la layan lagu2 nih.


see? ralit sgt dah tu.. layan twinkle2 kat henpon papa.. xpun henpon mama.. tapi yg slalu jadi sasaran adalah henpon mama.. adakah kerna henpon mama baru? hahaha..

ni bukan menurun yek. xdak unsur2 khurafat eh.. ni tgh duk layan habis la nih.. siap goyang2 kepala.. pastu tgn pun mengepak skali ikut video tu..

Twinkle twinkle little star...
how I wonder what you are
up above the world so high
like a diomand in the sky


now, mulut tu laju je. "tang tang".. maknanya bintang la. ajar star mcm payah nau nak sebut. ajar bintang, laju2 je sebut tang tang.. nak tgk video tu, amni said tang tang.. nampak henpon je, tang tang. naik kreta pun sama. tang tang.. haishhh.. tang tang, pang mau?? haha..
menyampah dah aku. klau balik umah mak aku, pasrah jelah, pegi balik dr umah aku ke umah mak aku, 18kmx2, dengar jelah lagu twinkle2 tu 86 kali.. hahahahhahaha.. padan muka sendri. sapa suruh download and tunjuk ke anak.
betullah mak aku kata, apa2 pun jadi kat anak, datangnya dari kita lah. klau xajar, mana dia tau kan??


nilah dia twinkle twinkle little star mama!!! cerdik sangat la skang ni.. nampak aku sua henpon ke dia, nyum nyum.. means senyum sebab nak ambik gambar. hehehe...


** amni pakai tshirt vietnam. labuh sampai ke lutut.. homeiiii


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...