Search This Blog

Wednesday, April 03, 2013

Hadiah utk Amni

xdak la hadiah apa pun... saja jek kami belikan amni meja and kerusi kecik tu utk dia.. alah meja budak yg ada gambar mcm2 tuhh.. pastu belikan kerusi skali. bukan apa, bila g umah wan, dia suka main krusi hana. tapi kerusi hana tu tinggi, susah dia nak duduk.. then mama beli yg rendah jek.. sesuai dgn amni.. mmg ngam ngam soiii

menciwi la sekejap. syiok kut tgk meja tu. yelah mcm2 gambar ada. colourfull pulak. mmg tertarik la kan klau budak2 ni. ada A B C, ada gambar binatang, ada sifir. sifir tu amni xreti lagi kuttt.. so now, slow aku ajar dia kenal gambar2 kat meja dia. yg dia ingat cuma dua, bird and worm.. boleylahhhh.. binatang lain smua cat.. hahahahah.. gajah pun cat, singa pun cat. hantam sajalah anak wehh..

now klau aku nak g bilik air ke, solat ke, kerusi tu kena simpan kejap. sebab?
dah pandai panjat.. pfffffff... mengucap mak ko tgk nak oiiii.. kang xpasal2 je... haishhh.. nauzubillahhh..


memula letak la kat tepi dinding tu. pastu ditariknya sampai ke tgh living hall. suka2 hati dia mana dia nak duduk. tarikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk je.. dgn meja2 skali.

now makan pun nak letak atas meja... over sangat ko nakkk

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...