Monday, April 01, 2013

Selamat Hari Pekerja

Hari ni public holiday. semua pekerja cuti. eh, semua ke? ofis smua tutup la kan? ada yg masih bekerja. nak buek camno, klau smua tutup, ntah apa jadi plak.. eh eh, suami saya juga bekerja. yay!! padan muka beliau dan padan muka isteri beliau jugakkk.. pffffff..

tak pernah lagi ada org wish kat aku sempena hari pekerja nih. setelah hampir 9 tahun jadi buruh kasar nih. skali thn ni dapat wish sempena hari pekerja.. hoi hoi...

dari siapakah ituu?


meh aku share dgn pekerja2 lain. ko ader??


ader?


ok, xper..


jom baca sama2...


harap2 boleh tingkatkan mutu kerja pasni..
Selamat Hari Pekerja

Azziah Bt Nawawi.
Salam 1Malaysia,

Di kesempatan ini kami ingin mengucapkan Selamat Hari Pekerja kepada para pekerja di Malaysia.

Sebagai rakyat Malaysia, kita semua beruntung kerana negara kita ini sentiasa berada dalam suasana aman dan damai serta rancak dengan pelbagai pembangunan yang menyediakan kita dengan pelbagai peluang pekerjaan.

Dengan adanya peluang pekerjaan ini, kita dapat memajukan diri kita dengan adanya pendapatan tetap dan seterusnya dapat menyara kehidupan keluarga.

Oleh itu, kami berharap anda semua terus kekal produktif kerana segala usaha anda sedikit sebanyak menyumbang kepada ekonomi negara.

Semoga sokongan anda kepada Barisan Nasional dapat terus menjadikan Malaysia sebagai sebuah negara yang lebih produktif menjelang 2020.

Selamat Hari Pekerja kepada semua!

1Malaysia.com.my

cool eh? 


buat apa di hari pekerja? cuti laaa.. nak g bermalas2 di rumah emak..muehehe.. xmo buat keja apa termasuk keja rumah. biar emak saja buat. ehh??

No comments:

Post a Comment