Search This Blog

Loading...

Tuesday, June 11, 2013

Happy birthday abah!

8 jun lepas besday ayahanda tercinta. Ke 61 dah.. Takda la buat besday party besar2an pun. Buang tebiat pulak nnt dah tua2 ni kan..
Abah ingat anak6nya lupa. Tak lupa ehh.. Cuma masing2 buat lupa.. Kak ieja call mlm tu, bgtau besday ayahnya hari tu. Abah pun ye2 cakap kuat2 kata sama dgn besday abah. Umi kata saja je ckp kuat2 nak bg 1 umah dgr. Hahaha..
Aku sampai mlm tu,ada la belikan dia kek. Sengihhh je tgk. Sronok letteww.. Everyting 4 u abah!!

Kita ambik gambar sket buat kenang2 an... Beriya abah pakai baju baru menantu bg sbb kak ieja kata tu hadiah besday..

Pas potong kek, ambik gambar, abah blah g tgk lembu. Kek langsung x jamah.. Masa nak bli pun aku duk pikior 14 kali sbb tau dah abah x makan. Ikut selera dia, kek pisang jalah. Tapi mcm kejam sgt plak nak bli kek pisang, tulis happy besday kat atas and buat kek besday...

Utk abah, selamat hari lahir. Moga abah terus diberi kesihatan yg baik utk terus jadi superhero anak2. Moga abah dimurahkan rezki, jauh dr penyakit, sihat, ceria selalu. Kakak syg abah sgt!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...