Search This Blog

Loading...

Friday, August 16, 2013

HiShop

aku syak aku dah addicted dah dgn HiShop ni. masuk kali ni dah 3 kali aku beli dgn diorg. masa pembelian ke 2, aku lupa buat entry sbb kalut sket. yg tu aku beli bnyk jugak.
now aku punya skin care aku guna brand Farmasi. boleh je klau nak beli dgn Farmasi terus, but i love to buy with HiShop.

why?

their services is superb i tell u!!

aku beli on 2nd august, by next tuesday, 6 august, tadaaaaa. dah sampai my parcel. cepat kan?

yes, kena say thanks to pos laju jugak sebab diorg yg deliver, but, proses dr HiShop yg pantas tu, terus buat penghantaran after i make a payment. klau tak, maybe lepas raya la baru dapat.. tak dapat la i nak berseri2 di hari raya.. eceewahh..

apa yg aku beli hari tu?

og course la skin care Farmasi jugak kan?

kotak dia ni yg buat aku suka suka sukaaa. kali ni kotak tu besar sket. pastu kaler mcm nak peach sket, dlu pink.. ailikeee.

dibalut kemas. confirm sampai dgn good condition kan? siap ada invoice and discount voucher lagi. suka lagi!!

beli scrub and firming tonic. actually nak beli facial wash, tapi terbeli toner pulak. dah buka baru perasan yg aku beli salah.. no hal, i beli lagi.. kahkahkah.... pakai  jelah toner tu  kan? apa ada hal.. now tgh tunggu parcel HiShop lagi. :-)

jom korang2, usha HiShop. mcm2 skin care ada, tak payah bazir masa, clik2, dapat.. the best is, servis yg superb!! tq HiShop

1 comment:

  1. Haii.. Cakkk..
    teman follow sini yea, follower no.176
    leh kita saling kunjung-mengunjung nanti.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen boleh gak follow blog
    kedua teman ni yea..

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...