Search This Blog

Loading...

Tuesday, August 06, 2013

Yay!! Dapat kad raya

dah bertahun kut tak dapat kad raya. bila dapat, uishhhhhhhhhh, ai is sronok.. walaupun sekeping je.. hihi..


ok, klau tulis makngah tu, taulah dari siapa kan? tgk ke tulisan tu, dah tau dah tulisan abang aku. gitu je dari dulu.. mmg duk tunggu kad ni sebenarnya. lambat nau sampainya. anak buah aku la ni, amierah@kak long yg hantar. sebelum tu dah call minta alamat..
tgk dlm post box hari tu, dah basah kena air hujan dah. seb baik kat luar je, kad ok.

bapaknya lah ni ngajar dia suh hantar kad raya kat makngah dgn tok kat kg. syok la dia kan? thn depan harus hantar lagi. hantar awal sket eh? sempat lah makngah balas. yg ni tak sempat dah nak bls. klau hantar pun, mau seminggu lepas raya baru dapat. posmen pun cuti raya nih..


siap ada bunyi2 lagi. lagu raya.. hehe.. sweet oh kaklong.. penuh kertas dia tulis. memula minta maaf, pastu minta bunga api, minta duit raya sebab thn ni dah belajar puasa. hahahah.. apa sajalah hai anak..
kad raya utk tok kat kg pun siap ada pesanan suh bgtau makngah and pakngah, minta bunga api. hahahaha.. lawok2.
tu siap lekat gambar dia lagi. mak pak dia pun tak tau dia lekat gambar tuh. apa dia tulis pun diorg tak tau. sabar jelah kak long oih..


close up sket buah hati makngah nih.. comey eh?
amni tgk gambar ni, tak tau sapa. bila bgtau kaklong, baru dia ooooo.. tak cam eh?

makngah simpan baik2 kad kaklong ni. tenkiu sgt sebab ingat kat makngah. nnt kita main bunga api banyak2 eh? pakngah dah beli banyakkkkkkkkkk dah utk kaklong main.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...