Search This Blog

Loading...

Thursday, November 07, 2013

Akhirnya dapat juga ku miliki kau si ajaib....

orang lain dah laaaaaaama ada, ko baru ada pun kecoh..
yappadaaaaaaaaaaaa...

apa yg ko bangga2kan sangat tu kak yah oiii..

hikhikhik...

malu iolls nak tayang..


tapi nak show off jugakkkkkkkkkkkkk..





















pemanggang ajaib!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahaha...

dah lama mengidam, tapi maheinyaaaaaaaaaaaa.. tak kuasalah nak beli sampai seratuih hengget kut.
last month, budak2 opis ada g langkawi, ada program. seminggu berkampung kat sana. haruslah kak yah ambik kesempatan kirim benda yg dikatakan ajaib sangat ni. seminggu duk sana, borong banyak pun takdak hal sebab tak kena bayor cukai. haishhh, kalau aku pegi, huiii, syiokla shopping..


kaler ijo... kak pah kata takda kaler lain dah utk saiz ni. tak kisah la, janji adoooo...
ku kirim 2, 1 nak kasi umi. alang2 dah dekat besday dia, so jadik hadiah besday la. dia pun lama dah nak beli. kat tempat laki aku ada, vantage punya brand. tapi mahei.


yang ni saiz paing kecik kut. ntah, tak sure pulak. beli kat sana, baru RM69. murah kan? langkawi tu sekentut je nak pegi dari kangar ni ha, tapi, tulahhh.. sesaja nak pegi tu kan?



raya haji tu dapat banyak daging kan?
so, mari kita rasmikannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. yay yay

ku buat daging bakar. perap dulu dgn sos bbq, kicap and madu. pastu bakar dlm si ajaib ni.. bau dia huiiiiiiiiiiiiii, wangi..
guna menda alah ni tak leh bakar lama sangat, kang dia kering, tak sedap. so, agak2 masak, done.. half cook cukup.
rasanya lagi sedap klau bakar pakai cara traditional kut. tapi guna benda alah ni memudahkan keja la. kira boleh laaaaa..

katanya si ajaib ni macam2 blh buat. takpa2, pasni kita cuba, menjadi ke idok. klau jadi harus ku canang disini. klau tak jadi, kita diam2 sudeyyy..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...