Search This Blog

Thursday, November 28, 2013

Imotiv


kawan-kawan,
sesapa ada akaun imotiv, sila search blog aku dan sesuatu yeh.. mihmihmih..

tau imotiv??


skang ni smua ada smartphone kan?
kenkadang nak on laptop, nak baca blog yg kita pollow, tak sempat. pastu, alahaiiiiiiiiiiii, ruginya tak dpt baca belog, tak dapat baca entry baru hari ni.
klau ada smartphone, senang citaaaaaaaaaaaaa...
klau ada smartphone, ada belog, harus ada imotiv. eh, imotiv ni dah lama, aku yg baru nak cakap. hahaha.. lupa!
klau nak baca belog guna browser, kadang2 leceh sket. nak zoom, nak scroll leceh. so, sila download imotiv kat Play Store.
korang leh baca blog kegemaran dengan senang hati.
pastu, nak komen, nak reply komen, sangatlah mudah!
tak caya, g download lekaih!!


ni logo imotiv. heart heart love love..
klau ada entry baru dr blog yg kita follow, ada komen, ada reply, so akan ada notification kat enpon. senang kannnn?
sejak download imotiv, sesapa komen, laju je aku reply.. hihi.. 

jangan lupa pollow kak yah tauuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...