Search This Blog

Loading...

Riadah petang

aktiviti baru riadah petangAmni.
semejak mak dia sebok nak menanam hobi baru tulah.. aku kena umpan dia jugak supaya tak kacau aku buat keja kan?
basikal ni asalnya main dlm rumah la. now dia dah besar sket, kita bawak main kat luar. ada sket keja dia klau duk kat luar.
mak sebok belek bunga, dia duk la main beskal ni. bukannya pandai mengayuh pun lagi. baru belajar2. tolak dgn kaki lagi laju kut. hahaha
seronok sgt bl dah petang, bgtau blh main beskal. nak main pusing2 katanya. kat porch tu seronok la kayuh sebab simen smua, laju jeeeee


ada geng, double seronok. hehehe
pegi sampai ke umah wan tu haaaa..
3 beradik duk mengayuh petang2 skang ni. org dah kemana2 pegi, dia duk terkedek2 tolak ngan kaki. tu pun sebok laaaaaaaa nak main pusing2 dgn kak hana and abg haziq. sabaq jelah...

now, klau weekend, tghr pun tanya, mama siram pokok tak? sebab dia nak kluar main beskal..petang je yehhhhhhhhhh..

0 bisik bisik:

Post a Comment