Search This Blog

Loading...

Wednesday, January 15, 2014

Make up baru..

ok, mari mengupdate blog mengikut turutan gambar di dlm folder.. kehkehkeh..


bulan lepas iolls beli make up baru..
hot sangat...
asyik nak make-up jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
bajet diri comey macam pwincesss...

make-up apakah??
















nindiaaaaaaaaaaaaaa...
cik kuntum dan set make-upnya..
beg pink lagi uolls.. muahaha
gedik sangat la mak enon ni skang ni. eh, bukan skang.
ni peel last month, skang baru maknya nak crita.
duk tgk kak hana, dah berjangkit ke dia. asyik laaaaaaaaaaaaaaaaa nak make-up.
jom lah jom mama beli awak 1 set. dari awak menjahanam make-up mama..

dah beli, uiiiii, sronoknya dia.
smua  nak make-up. aku ni tak tau brapa kali jadi mangsa make over dah.
habis di tenyehnya kat muka ni.
seb baik tu tipu ja. klau btui, jenuh cuci laaaa..



ni tengah pakai parfume ni tau..
jangan main2. asal nak kluar, nak pakai mulut merah, nak pakai parfume, nak pakai cepit lambut...
mama layan jelah anak oii..
nasib baik awak comey.. hehe

ni pakai lipstik..
bersungguh la tenyeh. senget tangan2 tu. siap ada cermin lagi..
pas make-up, terus tanya mama " mama, amni comey macam pwincess takkk?"
hahahahahah..
yelah anak, awak comeyyyyyyyyyyyyyyy sangat..



usia ni, dia belajar melihat. apa kita buat, dia tiru. sebulan jugak duk usung beg make up ni. papa pun kena pakai mulut merah oiii...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...