Search This Blog

Loading...

Friday, January 03, 2014

Pan Tree Organizer for your Pantry

sapa nak menda alah ni, PM aku laju2.. tempoh hari ni ngan esok jeeee. laju2 okeh.
aku share sebab aku pun perlu benda ni. alang2 aku nak beli, jom lah kita beli sesama.
mak2 yg nak dapur dia cun, tersusun, sesuwaiiiiiiiii sangat beli.
aku dah lama cari, now dah jumpa.
ulang suara, PM aku segera. hari ni and esok pagi je. lepas tu tak da dah. okey?

email me at : azziahnawawi@gmail.com
wassap pun  boleh, sms pun boleh. cepat sket : 0195735910
harga? mampu milik.. serius!!





suke ke idok?
kak yah sukeeeeeeeeeeeeeeeeee sangat.. menggeletis nak beli ni. sapa nak, sila cepat.

  • Color: White
  • Size: 19"H x 13"W x 13"D
  • Vertical pyramid design allows for easy access
  • Allows you to match lids with the relevant pots or pans
  • Save up to 300% of cabinet space without messy stacking or nesting
  • Easy to assemble, no tools required - Just snap on!
  • Can store up to 14 pieces of cookware and 4 lids
  • Fits standard cabinet (15" or wider)


 siap berminat, laju2 PM yeh..

email me at : azziahnawawi@gmail.com
wassap pun  boleh, sms pun boleh. cepat sket : 0195735910
harga? mampu milik.. serius!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...