Search This Blog

Loading...

Monday, April 28, 2014

AirAsia High 5 Bonus.... wang besar kekdahnya

AirAsia Program Eksklusif
Ibu Pejabat Serantau Asia Pasifik
Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu
Old Airport Road Tanjung Aru 88100
Kota Kinabalu Sabah
Malaysia


2014 AirAsia High 5 Bonus Khas pemilihan program Eksklusif telah dilakukan di Ibu Pejabat Asia Pasifik kami Serantau di Sabah, Malaysia.2014 AirAsiaprogram Bonus Istimewa Eksklusif didaftarkan dan dianjurkan selaras dengan Lembaga Permainan Asia (AGB) dan Loteri Dunia Akta Peraturan (W.L.R.A.).

Oleh itu, kami amat berbesar hati untuk secara rasmi memaklumkan kepada anda mengenai status anda Kemenangan. Pemberitahuan rasmi Bonus Istimewa Eksklusif AirAsia ini dikeluarkan kepada anda sebagai nombor tiket e-mel anda, AirAsia-09-0-96-10, dengan nombor siri; AirAsia / 01/2014, dan ref tidak; AirAsia / 019/2010007 dalam kumpulan A / 6183 secara rawak menarik untuk nombor bertuah 000-31-0584 yang dipilih anda Alamat e-mel sebagai pemenang Bonus Istimewa pemilihan program Eksklusif kami.Anda telah itu seterusnya memenangi 2014 AirAsia Bonus Istimewa Eksklusif dalam kumpulan pertama.

Berkenaan perkara di atas, kita telah secara rasmi meluluskan pembayaran sebanyak MYR 300,000,00 (Tiga Ratus Ribu Ringgit) hanya untuk anda sebagai High 5 Eksklusif pemenang Bonus Khas, The 2014 AirAsia High 5 Khas Eksklusif Jawatankuasa Penganjur program bonus ini (LOC) dengan serta-merta akan memulakan penghantaran segera cek sebanyak $300,000,00 MYR (Tiga Ratus Ribu Ringgit) sebaik sahaja anda telah menghubungi mereka.Oleh itu, anda dinasihatkan supaya hubungi 2014 AirAsia High 5 Bonus Istimewa Eksklusif

Jawatankuasa Penganjur program ini (LOC) dengan segera seperti yang dinyatakan di bawah;
================================================== ==============
Penghantaran Pegawai Penjaga Jawatankuasa Penganjur 2014 AirAsia program
loteri ini (LOC)

Contact Person: JK Allen
Email:airasiahigh5@my0511.com
================================================== ==============

***********************************
1. Nama Penuh: .......
2. Alamat Kediaman: .....
3. Negara: ......
4. Occupation: ......
5. Telefon: ...

Ikhlas,
Jimmy Chan
Pengerusi
(C) Jawatankuasa Penganjur 2014 AirAsia program loteri ini (LOC) Untuk dan
bagi pihak AirAsia, Asia Pasifik.



adakah ini benarrr?
atau spam semata-mata?
dah tak tau berapa ratus kali dah aku dapat email ni.
cemuih dah..
gamaknya sebab aku tak pernah reply dari tahun lepas ni, asyik la duk dapat lagi email ni.
bule kata  tiap2 bulan, mesti ada email ni.
memenuhkan inbox aku je...

ye,golongan marhaen mcm aku ni mampu naik air asia jelah kan?
tapi idok le aku register pakai email opis.
rasanya dulu aku register pakai gmail.
ni aku dapat kat email opis.
haishhhhhh..

nasib baik baca sampai habis, nampak perkataan loteri kat bawah tu.
kalau tak, mau aku reply dah email tu.
300 ribu oihhhhhhhhhh..
kalau betul laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
bule bayar segala hutang piutang, bagi clear slip gaji aku.
kahkahkahkah..
pastu bule joli sakan, shopping sampai paris.
amboihhh...
berangan jelah kak yah oih..
kalau betul dapat 300k, aku tak naik la air asia nak g paris, iolls naik air asia x, bisness class..
bhahahaha...



korang penah dapat email mcm ni?

1 comment:

  1. i pun dah banyak kali dapat..but dierang hantar ke gmail acc personal. mmg xpernah reply pun dari tahun lepas. Mgu ni dpt 500k... masalahnyer i keje AirAsia pun xtaw ada office kat kota kinabalu...mmg menipu and will forward this email to Air Asia Management. Kali ni rasa cam annoying gak lah sbb dah banyak kali dapat kan....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...