Search This Blog

Loading...

Thursday, May 08, 2014

Buku merah ke 3


yeszaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
buku merah ke 3 kak yah..
hekhekhek..
yesss, i'm pregnant!!!
Alhamdulillah...

inilah penyebab kemalasan melampau aku sejak 3 bulan lepas...
malas dlm segala hal..
malas sebab alahan atau pembawakan?
entahhhhhhhh..

now aku dah 2nd trimister.
dah masuk 18 minggu dah.
alahan pun ada yg dah beransur hilang, tapi tak habis lagi la.
muntah2 tu masih lagi.
and now, ada masalah baru pulak.
nanti2lah aku share..
saat entry ni ditulis, aku tengah mc.
yesss, kerap oih mc..
apa nak buat, ini ketentuan.
lain org, lain alahannya, lain pembawakannya.
aku pun, kali ni yg ke 3, lain jugak dari yg pertama dan kedua..
doa aku, moga2 semuanya dipermudahkan..
moga aku dan baby selamat dan baik aja....
doakan aku ya??

2 comments:

  1. tahniah ye untuk baby ke 3 ni..semoga dipermudahkan..

    ReplyDelete
  2. @mar mansor : trima kasih and insyallah, moga dipermudahkanNya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...