Search This Blog

Loading...

Friday, May 02, 2014

Selipar baru cik kuntum..

Cik kuntum tu Amni lah..
kat instag, klau upload gambar dia, hashtag cikKuntum..
kehkehkeh..
sedap pulak panggil gitu.
tapi lagi sedap panggil mak enon.
hashtag dia yg seterusnya ialah gedikmakenon..
klau tanya dia, mana mak enon, dia tunjuk diri dia lah..
kehkehkeh..
bagusssssssss..
gedik sungguh skang ni kenit tu..

baru2 ni beli selipar utk dia.
oh, dia dah takda kasut yeh.
selipar je banyak.
nampak dia selesa pakai selipar than kasut.
kasut bertutup ada 3-4 pasang sebenarnya.
masih elok lagi sebab jarang je pakai.
tapi dah takleh pakai sebab ketat!
kaki dia gemok!
nak carik kasut, oih susahnyaaaaa.
hajat nak beli sport shoes utk dia, buat pakai jalan2 bagi selesa kan?
nan hadooooooooooooooo..
susah nak carik yg kena dgn kaki.
kena beli saiz besooo, baru muat.
buruk pulak nengoknya, kasut besau nau..
kaki dia, gemok kat depan, so, kasut bertutup sangatlah susah..
ada la aku jumpa, rm100++..
pitam!!
pakai sebulan 2, ketat pulak, pitam balik mak kau nak..

eh, jgn kata kasut, selipar pun susah tau..
tak leh nak masuk habis.
masuk separuh je sebab ketat and kaki dia mok2..
haishhhhh..
itu menurun bapaknya..
kaki aku ni lebar, tapi tak gemok.
kaki bapaknya, gemok dan lebar.
sebijik la kaki diorg.
bapaknya pun, klau nak beli kasut, susah la haiii..

baru2 ni, g nak carik kasut, tapi tak jumpa.
yg jumpa selipar je.
padahal baru je beli selipar pink bulan lepas.
sampai penang pakainya..
dia suka je sebab senang nak pakai.
klau kasut tu, kadang2 dia mengamuk jugak sebab nak buka susah and dia nak pakai sendiri tak pandai.
selipar, dia pakai sendiri je..

selipar baru ni, apaknya yg nampak dulu and gedik nak beli.
tengok dek anaknya, lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lah gedik nak beli.
sabar jelah aku layan 2 org tu.
kemain gedik lagi selipar pun.
nak tau selipar apa?




























nahhhhh..
ada lampu led liplapliplap lagi uolls bila pijak tu...
rasa nak lempang je sebab comel sangat.
hahahahahah..
Amni menggedik seronok sebab ada minion.
skang tgh gila minion, cakap pun mcm minion, 1 haram mak tak paham.
tengok minion?
haram tak paham butir buah bercakap, agagagaga je...
tapi bule pulak Amni layan.
tak paham aku..

saiz paling besar dah ni, seb baik muat.
klau tak, kesian Amni la sebab dah suka sangat dah selipar tu.
pakai dlm umah je skang ni, sayang nak bawak keluar.
lagipun kat luar dah ada 2 pasang selipar dah..



harga?
rm6 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
beli kat kedai apek, sederet ngan Zon Ria kat Kangar tu haaa...

5 comments:

  1. perghhhh..siap ada lampu lagi

    ReplyDelete
  2. Hahaha... teringat kasut time kecik2 dulu.... ; )

    ReplyDelete
  3. @cik hani : tu yg gedik nak beli tuuuu.. 2 in 1, leh buat torchlight.. ehehe
    @damski fashion : kannnnnnn?

    ReplyDelete
  4. eh nak beli 1 la..tak pernah nampak lagi selipar tu..sangat jelessss

    ReplyDelete
  5. @mar mansor : beli cepattt.. ramai yg berkenan slipar ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...