Search This Blog

Loading...

Thursday, February 05, 2015

Breastfeeding item


barang2 lain yg di shopping di little whiz.
syok shopping situ.
semua nak beli.
heheh



ni ha..
item utk breasfeeding.
utk mengepam, utk simpan susu.
ada cooler beg bunge2 kaler pink masam, ada ice pack, ada botol utk simpan susu and plastik jugak.
total utk semua ni rm158.90 termasuk pos.
murah ke mahal?
hahahah..

utk storage bottles tu saja aku beli yg wide neck sebab nak matchkan dengan pump.
klau botol yg kecik tu tak masuk.
dah ada botol utk pump tu, tapi saja beli lagi.
bule tukar2 kan?
pump tu bule guna botol yg wide neck, tapi sayangnya botol mam takleh masuk.
dia mcm senget sket.
klau tak, lepas pam terus leh minum.
tak payah transfer susu ke botol mam dah.

so, sekarang ni bertambahlah beg yg nak dibawa g opis.
seb baik beg pink tu lawa..
henbeg, beg laptop, beg pink and kadang2 ada beg bekal.
bertabahlah wahai emak.



seronok tengok stok susu sendri.
seronok giler tgk anak dapat minum susu sendri yg dipam.
hahahah.
psiko la ko kak yah.
kalau anak dapat full bf, lagi syok kan?
takpelah..
asal ada rezki Aniq utk minum susu mama, selama mungkin sampai umo 2 tahun sokay la kan?

4 comments:

  1. Asiah pun sk shopping kat Little Whiz tu...;)

    ReplyDelete
  2. Beg pink tu saya pakai sekejap jer, sebab zip dia rosak.. so,rpaksa saya beli cooler bag lain

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...