Search This Blog

Loading...

Wednesday, April 15, 2015

Dah meniarap

lama dah benornya Aniq boleh meniarap ni.
mak je tak sempat post..
ehek ehek..




memula dia meniarap masa kat penang.
g penang masa cuti cny tu.
kerlass kau dik meniarap  kat hotel..
hahahah.
kitaorg duk lepak2 pagi tu lepas break1st, tetiba tgk dia dah tergolek.
laju2 panggil apaknya suh tgk anak meniarap.
mak pun kalut nak amik gambar.
1st moment kekdahnya..
tapi tak biar lama pun, baru lagi kan?
kang semput pulak budak ni..

kiranya Aniq awal gak meniarap compare ngan Amni.
Aniq meniarap umo 5bulan lebih.
Amni meniarap umo 6 bulan lebih.
kakak lagi berat dr adik.. hehe

lepas meniarap kat penang tu, balik tu tak pusing2 dah.
awak dah kenapa dik?
seminggu pas tu baru dia berpusing balik.
aisehhh.. saja tau.
tapi jarang2 la. berat bontot.

but now, pantang letak, laju je pusing.
tau2 dah meniarap, lajuuuuuuuuuuuuuuuu je.
dah expert.
dah sebulan lebih dah kan?
now dah berguling2 dah.
meniarap, pastu terlentang balik, pastu meniarap balik.
tau2, tu ha dah sampai mana2 dah.
dia pandai pusing sebelah je.
nak meniarap pun, pusing ke ke kiri je.
kanan tak pandai.
dah meniarap, duk berpusing 180 darjah.
pastu melentang, pastu meniarap.
sampai kat tempat kakak, siap la kakak kena tarik rambut.
menangis la kakak kena buli ngan adik.
tau2 dua2 duk keriau..
aiyooo..




adik kembong rambut pacak..
memula dia meniarap, takleh tinggal lama sebab dia tak pandai pusing melentang balik.
kesian pulak sakit dada tu.
skang takpe dah, sebab dah pandai guling..
dah mcm tenggiling papa kata.
hehehe.
cumanya skang ni, bila dia dah berguling merata, kena tgk jugak.
asyik lekat kat krusi.
bhahaha..
pastu nangis, nak pusing tak bule.
yelah, dia kan pusing ke kiri je, kanan tak pandai.
nasib ko lah dik..




dah pandai meniarap, tdor pun haruslah meniarap.
sama mcm kakak jugak.
dah pandai pusing kepala, so tak risau sgt.
tdor bule tahan lasak, mcm kakak jugak.
penat mak nak menepis kiri kanan.
tu tak masuk apak lagi.. +___+
mehehehe...

4 comments:

  1. tahniah2.. happy kan tengok anak membesar depan mata. dari tak tahu apa2, skrang dah boleh meniarap.. nanti lagi happy kalau tengok die berjalan.. hehe

    ReplyDelete
  2. lebatnya rambut aniq kak,geram plak tengok rambutnya tercacak2 gitu,hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah.. lebat gak rambut dia. nak kena gunting sket dah tu sbb dah cecah telinga

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...