Search This Blog

Loading...

Friday, September 23, 2016

Kelambu moden

**edited
- ada yg berminat nak pre order tak kelambu ni?
- saja nak buka kut ada, sebab bnyk pulak kes denggi sekarang. terbaru is zika.
- nyamuk ni susah jugak nak banteras, so mencegah is better..
- kalau ada yg nak order, blh pm or w.a  yeh. details ada kat bawah..

uolls...
kak yah tgk berita semlm, kes denggi meningkat.
takuit..
jangan memain dengan nyamuk ni eh..
ia kecil, ia hebat!
boleh membunuh.
rasanya semua tau kut bahaya denggi ni kan?
jadi marilah kita sama2 banteras setakat yg kita mampu..

kak yah nak tanya, kut sesapa nak kelambu moden ni.
tahun lepas dah hot sangat dah kelambu ni.
ramai dah kut yg ada.
tapi takpe, pada yg takda, nak order, nak beli, meh pm kak yah.


 *pics from Google
 *pics from Google
 *pics from Google


senang uolls nak pasang.
bentuk mcm khemah.
kitaorg panggil kelambu teloq.. hehehe..
ada zip kat depan, so senang nak keluar masuk.
nak simpan pun senang je, lipat2 masuk beg dia.
taknak lipat pun boley.
biar je duk atas katil tu.
tak mengganggu pun.
cumanya kena waspada kalau ada anak mcm Amni.
asyik la nak keluar masuk kelambu.
sabor jelahhhhh...

kat umah aku pun ada ni.
cumanya jarang pakai sebab takda nyamuk.
tapi kalau balik rumah mak, baru pasang sebab ada gak nyamuk.

ada 2 saiz, queen and king.
kaler yg ada setakat ni biru dan pink je.
ikut saiz jugak..


kak yah bagi harga kasih sayang je..
meh pm mehh..

email : azziahnawawi@gmail.com
sms/whats up : 019 5735910

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...