Search This Blog

Loading...

Monday, May 18, 2015

Pan Tree Organizer.. susun atur barang dapur lebih efisien



aku ada lagi 1 stok pan tree ni.
last kopek.
sapa nak, pm aku laju2.
entry pasal pan tree, dah penah buat dulu.
boleh klik utk baca kalau nak tau lebih details.
dulu beli lebih sebab ada yg pesan.
barang sampai, senyap pulak.
haishhhhh...

so, sesapa nak, boleh la.
aku nak jual murah2 je dari duk tersadai kat umah ni.
aku dah ada dah, buat pe pulak nak pasang bnyk2 kan?
meh pm aku lekas..

email : azziahnawawi@gmail.com
nak wasap2 pun boleh : 019 5735910

laju2 tau..
special price aku nak bagi ni..

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...