Search This Blog

Loading...

Monday, September 28, 2015

Beli jug tupperware pulak

assalamualaikum semuaaaaa.
ecewah, kemain lepas cuti raya haji up entry bagi salam siap.
ehek ehek ehek.
entry raya haji soon kita up yeh, tak transfer gambar lagi.
now entry bakar line kejap.
hahahah.



tayang sket..
hihi.
siap dapat beg kali ni.
beli ngan kakak kesayangan, k.su.
malas dah aku nak g beli sendri sebab nanti over bajet.
nak beli benda lain, tetiba bertambah2 pulak belinya.
berhantu.. hahaha
so, order ngan k.su jelah.
lagipun kad aku dah expired dah.
malas nak g renew, then dah lama tak membeli.
beli ngan k.su je senang, dia selalu buat sale.
tgk kat page dia pun, kena istigfar bnyk2 kang iman makin menipis di dada.
gitulah mak2 ni.
dulu tak heran pun, skang dah pandai beli pinggan, tupperware bagai.
tapi aku masih terkawal lagi la, idok le bnyk sgt membelinya pun.
sekadar yg perlu saja.



kali ni beli set jug ni pulak.
dah lama berkenan, nak beli.
so, ni jug 1st dari tupperware.
kaler oren lagi kau.
k.su bagi special price..
tenkiu kakak ku sayang.
kebetulan dapat duit kutu sekolah masa dia buat sale ni kat page dia.
so, laju2 pm nak beli.
nak tengok pegi buka fb search Tupperware Gemilang.
k.su jual murah2 je, siap bg harga ahli lagi.
huntongggggg..



comey.
sebelum ni tgk ada kaler hijau.
yg tu aku pernah beli cawan saja utk Amni.
now kaler oren pulak.
lagi comey.
puas hati betul dgn kualiti tupperware ni.
tak hairan la mahal pun kan?

later nak beli tupperware yg freezermate tu pulak.
dah lama berkenan.
yg tu harga bule tahan tersedak
so, kita kumpul sikit2 eh..
aku beli utk guna je, bukan sebab peminat tegar yg kena ada semua set tu.
tak mampu lagi. hehehe..


7 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...