Search This Blog

Loading...

Tuesday, October 06, 2015

Aniq 1st birthday

besday Aniq aku buat awal 2 minggu.
ikutkan sehari sebelum raya haji lepas besday dia.
takut raya nnt kalut, so kita awalkan.
alang2 dah kenduri kawen paklang tu, dah ramai org, jom kita buat besday Aniq sekali.



kek mcm biasa, tempah kat opismate aku jugak
memula nak buat tema robocar poli.
tapi pikirkan kenduri, kang bz tak sempat ke apa, so kita buat simple2 sudah la.
sory dik.
next besday kita buat grand sikit ehhh?
hehehe..

dah petang sket, org dah reda baru keluarkan kek.
Aniq pulak tdor.
makteh dia p kacau jugak suh bgn.
dia hari tu mood ok je sebab org ramai.
ramai yg duk tolong jaga while mama bizi dgn kenduri.
dah tghr nmpk dia letih, tidorkan dulu.
lama pulak tu, tak sudah makteh g kacau suh bgn sebab nak main.
sabar jelah.

pas warm up, jommmmm kita potong kek.
pakat tak sabar nak  makan dah tu.



hairan dia, senyap je.
tak paham apa2 lagi kan?
yg lain2 plak kecoh lebih nak2 si kakak la.
tak puas hati sebab kata tu kek adik.
menangis2 tak puas hati.
sabar jelah kakak oiii.
pas adik potong, bg dia pulak potong baru jernih sikit muka tu.
haishhhh..



takda family photo, ni je yg ada.
ramai pulak anak2 eh?
ada lagi kat depan2 tu tapi dah kena crop.
hehehe.
Aniq duk blur lagi sebab baru bgn tdor.
seb baik tak mengamok sebab kena kejut.

simple je, just potong kek and amik gambar sket.
kat belakang tu ada  la aku gantung banner kecik2 happy birthday tu.
asal boleh jelah.

thn depan plan nak buat yg best2 sket, sekalikan besday adik n kakak.
Insyallah...
selagi mama ada daya, mama akan buat besday anak2.
utk kenang-kenangan diorg nnt.
dlu masa aku kecik2, abah and umi selalu buat kenduri bila hari lahir aku.
walau takda kek smua tu, tapi bila ada kenduri, dah syok dah.
bila org tanya kenduri apa ni, abah nnt cakap kenduri hari ni hari jadi azziah.
wahhhhhhh, syok.
so, utk anak2 mama pun mcm tu jugak.
moga dipermudahkanNya..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...