Search This Blog

Loading...

Thursday, December 10, 2015

Update : susun atur baju Amni

boleh tengok pasal almari baju Amni kat sini.
susah jugak nak susun baju kat almari gitu.
then aku just try, beli je bakul yg agak2 muat dgn almari dia.
stress sebab bila susun asyik tumbang je baju2 tu.

mula2 tu aku guna ja kotak kasut and bakul yg ada.
tapi bila org yg ada sikit2 perangai OCD ni, semak mata kut tgk benda tak seragam elok ni.



huduh kan?
tapi bertabah dekat sebulan jugak la.
hahahah
sebab duk pikir nak buat camna, nak bli bakul yg mcm mana.
kena pikir saiz almari jugak, takleh main bantai beli je.

jalan2, usha sana sini, jumpa jugak yg berkenan dan menepati piawaian.



beli kat kedai Borong Din kat Arau.
situ segala mak nek bakul, raga, besen, mcm2 lah..
kelengkapan rumah la kiranya.
jumpa bakul ni, beli 2 terus.
satu utk baju, satu utk seluar.
seketul kalau tak silap RM6.20 kut.
tak ingat sangat, lebih kurang gitulah.
aku beli yg ni sebab bule stack up, bule susun meninggi.
saiz ni ngam2 utk letak baju2 dia.



ngam2..
mak sukaaaaa..
hehehe.

dah berkurang baju2 dia.
sebab baju tshirt yg lengan pendek aku simpan kat bawah.
utk bakul ni aku letak baju tshirt yg long sleeve je.
kiranya yg memang pakai hari2.
senang keja.
budak tu now mana pakai langsung baju lengan pendek.




bule tindan.
senang keja ye dok?



keadaan dalam almari.
saat entry ni keluar, aku dah hapuskan sotkabar tu.
hahahaha.
lama bertahan jadi pelapik.
now dah tak pakai sebab nak tarik2 bakul tu.
bakul tu utk baju ngan seluar.
sebelah tu baju yg sepasang.
rasanya nak kena beli lagi bakul mcm tu utk letak baju sepasang pulak.
skang ni kalau tinggi sikit susun tu, bule menjunam jugak.




nak ambik pun mudah.
takde la bercamuk baju2 tu smua kan?

2 comments:

  1. kalau saya, selagi tak cari bekas yang sama, warna yang sama mesti rasa tak puas hati.
    Tetap nak ada penambahbaikan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...