Search This Blog

Loading...

Wednesday, January 13, 2016

#sayajual : Kacang Parpu Aja Crunch



tau kacang parpu?
sama la mcm kacang dhal tu...
tp yg ni versi lain.
rangup, pedas, sodapppppp...



terliur tak?
muahahahaha.
jual sebelum raya, memang laku keras ni.
kadang tak semua suka makan kuih raya kan?
cepat jemu, muak jugak klau bnyk sgt mkn.
tapi kalau yg ni, konfirm tak jemu.
ralit je kunyah, tau2 dah sekerat bekas.
mau kena jeling ngan tuan rumah kang nanti.
hahaha..
jadik belilah sendiri, boleh makan puas2.

utk makluman, aku one of the dealer kacang parpu Aja Crunch ni.
kalau ada yg berminat nak jd agen pun boleh..
boleh pegi kat Facebook Aja Crunch kalau nak tgk details.
kalau nak beli setakat sebalang 2, nak makan2 sendiri, boleh roger kak yah.
kita blh pos pegi sana..

ada 3 saiz / bekas..



bekas paling besar.
Berat : 400gm.
Harga : RM13 sebalang

bekas ni paling laku time raya. pakat buat stok kan?



yg ni dalam paket, saiz lebih kecik.

Berat : 105g
Harga : RM3.80

time biasa2 mcm ni, paket mcm ni laku. nak buat kudap2 kat rumah ke, kasik ke mentua ke, kawan2 ke, buat buah tangan.
pon boleh..



ini paling comey.. kecik molek ja bekasnya..
berat dan harga sama dengan yg dalam paket.
beza bekasnya saja.
bekas mcm ni lebih praktikal, ramai yg suka.
sebab kalau mkn tak habis, mudah utk simpan.
kalau dlm paket tadi, kena simpan dlm tupperware ke apa kan lepas buka?

Berat : 105g
Harga : RM3.80




laku keras.
tokey pun tak menang tangan ambik order.
korang yg tak pernah try, boleh try.
sure jatuh cinta.
takleh brenti kunyah ok..
budak2 pun boleh makan sebab tak pedas sgt pun.
Amni pun suka ni.
papa dia lagilahhhhh.. kena sembunyi gak kadang2 kang tau2 habis di ngap beliau.. huhu..




antara testimoni.
boleh tgk kat FB Kacang Parpu HQ..

buat masa sekarang, stok kat tangan aku jenis yg dlm bekas comey tudung kuning tu.
bekas besar aku tak ambik lagi sekarang ni.
kepada yg berminat nak try, nak makan or nak kasik kat sedara mara, buat buah tangan, meh roger aku meh..'

kos pos 1- 3 bekas RM6 sahaja.
boleh beli share dengan kawan2 opis utk jimat kos pos..
tamak sikit, nak mkn sorang, beli terus 3 bekas kan?
tapi benda sedap kena share dengan kawan2.. hehehe..
meh roger kak yah cepat..

sms/whatsapp : 019 5735910
nak email pun boleh : azziahnawawi@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...