Search This Blog

Loading...

Monday, January 11, 2016

Shopping di Zalora

2 bulan lepas ada dapt voucher free dari Zalora.
seronotttt oi.
hahaha.
ada buat iklan sket pasal Zalora, then dapat la voucher RM100.
jadi la kan?
sapa ja nak bg ko benda free ye dok?
tu pun dah syok sangat dah.
kalau dapat 1k, taktau lah syoknya mcm mana..
heheh.

best woh Zalora ni.
barang branded tapi murah.
Mango ada, Topshop ada, Aldo ada. produk kita pun ada like Jovian, Rizman Ruzaini, Naelofar eh macam2 lah.
rambang mata tengok sebab bnyk kut.
macam2 ado.. korang pegi la tengok sendri.
tudung ada, blouse ada, jubah, kasut...
aku selalu tengok tapi belinya idok.
hahaha.
dah dapt voucher ni lagi kerap tengok, pilih2 nak beli apa.
voucher valid sampai 31 Dec 2015.
sebelum expired moh la kita membeli.
cadangnya nak beli macam2, lebih takpelah kita top up sket.
tapi pikir2 bnyk nak pakai duit, nak bayar yuran tadika Amni lagi, nak repair kreta sket, so, kita berpada2 sudah lah ye..

pilih2 sampai tak tau nak pilih.
cadang nak beli blouse je.
tengok model pakai nampak lawa.
aku pakai kang entah lawa entah tidak.
hahahah.
model tu kurus nauuuu..
pastu seriau gak sebab keliru dgn size tu kalau brand luar.
nak2 blouse sebab tgk model pakai nmpk pendek je.
tak berani nak take risk.
so, aku pilih je baju muslimah.
senang.. dah sah2 labuh lepas punggung.
beli tshirt jelah .

beli hari ni, petang dpt mesej dah.
esok barang dah sampai.
wohooo, terbaik la Zalora.
pasni sure beli lagi.



parcel tersebut.
sebok ja laki tanya beli apa.
aku cakap Zalora bagi, dia tak caya.. hahaha


aku beli baju ni.
ada 2 kaler, aku pilih dark blue.


lawa jugak tapi kain nipis sket.
tapi tak la jarang.



next beli instant shawl.
beli yg branded sket, biasa beli shawl pasar malam je.
hehehe..



jenis kain cotton tebal tu, best.
besar dan labuh.
cuma kat part soft awning tu, soft sgt la pulak.
duk terkelepek kat dahi tu ha.
jenuh nak edjas.
ke aku tak pandai pakai?
hahaha..

smua ni dah rasmi, dah pakai dah.
once again tq Zalora!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...