Search This Blog

Loading...

Tuesday, November 22, 2016

Entahlah sibuk apa...

Assalamualaikum...
hai guys..

lagi 2 hari cukup sebulan tak update blog.
muahaha..
bizi apa benda entah laaaa..

lama tak on lappy sama ni.
sebab bnyk buat keja guna lappy ofis lately ni.
lappy ni mcm slow sket skang ni.
kenapa entahhh..
kau jgn macam2 ehh..
tahun depan nak guna secara ganas nihhh..
sebab dah register balik masuk semester baru kat OUM.
dah 2 sem extend, silalah sedar diri.
insap terus minggu lepas sebab tgk kawan2 konvo.
yg sambung belajar secara part time, senyap ja, tau2 dah konvo.
kau tu entah bilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak habis.
asyik extend ja.
uhuk uhuk..
bukan sesaja nak extend.
kalau duit ku mcm daun berguguran, lama dah habis oiii..

takpelah, lepas ni kita cubalah update..
sayang kan kalau tinggal terus blog ni.
kita edjas masa tu nnt.

skang ni bizis dengan keja, then bizis dgn family, pastu bizis dgn bisnes.
eceewahhh..
bisnes la sangat.
nak kata kencang tu tak la sangat.
ada la sket2.
soon aku share apa aku jual skang ni ehh.
hot stuff tau skang ni.



buat yg merindui..
muahcikeddd...

3 comments:

  1. Bizi ke atau sebab tak ada mood Nak update? Hihi

    ReplyDelete
  2. Cuba awak try apply mintak duit baitulmal... baitulmal ada peruntukan untuk Bantu student belajar...and try jugak zakat..duit zakat tu guna utk bayar yuran uni jer. Try la.. kawan saya mintak dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. bizi la jugak. kena setelkan kerja opis dulu baru bule belek yg lain kan?
      saya tak pernah lagi pegi tanya baitulmal tu.. boleh eh sebab kita kerja kan? kalau blh nak cuba la.. 1 semester rm1k jugak la. semput jugak klau smua guna duit gaji. huhu.
      btw, tq ya..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...