Search This Blog

Friday, December 30, 2016

Hi

Assalamualaikum..
lama benar tak on lappy.
banyak buat keja guna lappy opis atau pc sendiri sekarang ni.
lappy ni duk buat hal dah ni.
so, malas nak usung g opis dah.
last 2 weeks ada up 1 entry by phone.
ku sangkakan dah publish rupanya tidok.
haishhhh.

dah la panjang berjela aku karang.
free benor masa tu.
Aniq kena warded sebab seminggu demam.
14hb sampai 16hb disember lepas.
up entry tu masa dia kat ward.
dia dah melena, aku duk belek phone jelah.
pastu dah tgk blog 2 minggu ni sebab ingat dah ada entry baru.
sekali nan hadooooo.

takpelah, nanti dah transfer gambar, kita up balik entry tu.
pengalaman pertama utk dia, percutian 3 hari 2 malam kat spital.
hahahah.
now, Alhamdulillah dah sihat.
selera pun da makin baik.
susu makin kurang sebab makan bnyk.
harap berat awak naik ye nnt dik.

esok2 kalau rajin kita update yeh.
nak update, tapi malas.
haishhhh..
apa nak jadi kau ni..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...