Thursday, November 23, 2017

Majlis Pernikahan dan Resepsi Izara Aishah Dan Adib Khalid

Rasanya dah ramai yg dah tgk gambar2 pernikahan dan resepsi Adib dan Izara Aishah.
tak puas tgk, sebab lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la hai..
hahaha
lama dah kut tak share pasal retis2 ni.
nak share kali ni sebab suka tgk baju dia, suka tgk dia yg lawaaaa tu..




ini masa majlis akad nikah.
dress by Dato Rizalman.
kena kecam sebab kerudung dia keras katanya. mcm2 kritikan. yg puji yg cerca.
Dato Rizalman pun dah jawab kat IG dia kes kerudung kerudung keras tu.
nmpk mcm menggganggu sket, tapi overall ok je aku rasa.
baju dia wow betul. cantik sgt!
nmpk simple, takda merelip merelap tapi tetaplah cun.
dia suka, peduliklah org nak kecam pun kan?
pada aku, make up dan baju is superb!




dress resepsi is super lawa.
sukaaaaaaaaaaaaaaaa.
make up and dress is well done!
cantik sangat sangat!



bahagian belakang.
dress by Rizman Ruzaini.
ko ingat senang ke nak buat ni oiii..
entah berapa ribu la kosnya ni..
sumpah lawa.



Perfect!
mcm puteri raja gittew...
aishhhh, sukaaaaa.
kaler tu blend together kekdahnya.

Izara cun, Adib pun ensem..
moga bahagia kekal selamanya..



ini masa berinai.
dah mcm aktress hindi betul dah.
cantik!

sapa suka kita geng.. hihi..

Pictures kredit to Beautiful Nara

No comments:

Post a Comment