Friday, December 08, 2017

Cuckoo Water Filter " Goood Plan is Back!!!!

Assalamualaikum..

Badan kita ni perlukan air bersih.
air paip tu nampak jernih, belum tentu bersih..

nak air bersih, kena tapis, kena masak..
kak yah nak bagi solution mudah utk korang semua...
tak payah nak tapis2 air, nak masak air dah.
nak jerang air, tunggu air panas sejuk baru blh minum..
buang masa..

now, we have Cuckoo water filter...
penapis air nombor 1 di Malaysia.
rasanya semua org dah tau pasal Cuckoo ni..

apa yg kakyah nak highligt is, GOOOD PLAN IS BACK!!!!
what is Goood Plan?
Good plan ni buatkan semua org mampu utk miliki water filter di rumah..
sebab, yuran bulanan cuma RM60 sahaja sebulan.
ya..
paling murah di pasaran.

RM60 sebulan.



korang dapat :
  • air bersih
  • air panas, sejuk dan suhu bilik
  • jimat masa dan tenaga



mana nak dapat, air bersih dengan 3 suhu dengan hanya RM60 sebulan..
aku pun pakai model ni.
berbaloi!
kalau tau macam ni, dari 4 tahun lepas aku pasang. hahahah

cepat korang, jangan buang masa.
boleh roger aku segera.
tak kisah korang stay kat mana, zappppppppppp kakyah bagi servis baik punya.
seluruh Malaysia kita cover.
tawaran RM60 ni terhad tau.
melepas, haaaa menangislah kau tepi kabinet dapor sana..
dah pasang cuckoo, baru lah vasss dapor kau nnt..
cepat2...




korang boleh pilih plan yg korang nak.
termurah is RM60 selama 84 bulan.
lama kan?
but dont worry... sepanjang tempoh kontrak, servis seeeeeeeeeeeeeeeeeemua ditanggung oleh pihak cuckoo.
servis adalah 4 bulan sekali, and ITS FREE!

proses pendaftaran pun mudah.
tak perlu deposit atau wang pendaftaran.
tak perlu slip gaji.
bayaran akan dibuat potongan terus dari akaun bank.
bayaran pertama akan dikenakan bila penapis air dah siap pasang.
mudah kan?

kalau aku, biarlah lama pun, bayar je sebulan RM60, tak yah pikir apa2.
kalau ambik pakej yg tempoh pembayarannya lebih pendek, contoh 30 bulan, korang dapat servis free tu utk 30 bulan sahaja. selepas tu, kena beli pakej NCS.
nak tau details, blh pm aku..
kita sembang panjang, sampai jadi. hihi..

so, jangan lepaskan peluang ni..
yg tak datang selalu..
pm aku ya..
http://www.wasap.my/60195735910
azziahnawawi@gmail.com
0195735910

No comments:

Post a Comment