Wednesday, February 28, 2018

Birthday treat : better late than never

Assalamualaikum..

besday thn lepas, treatnya tahun ni..
hikhik..

dengan bff aku yg sorang ni.
kakak senior sekolah dulu kini dan selamanya.
dulu sekolah sekali, duk asrama sekali, now keja sekali tapi lain2 department dan bidang.
tapi tetap close walau jumpa seminggu sekali.
jauh di mata dekat dihati.
eceewah..

beriya dia nak belanja makan kek besday.
dah lepas lama dah, tapi nak belanja jugak.
so, bila dua2 free, maka jomlah kita..
walau dah terlepas tahun sebab masing2 tak free kan?



bff dunia akhirat, Insyallah..
eh syurga yg ke 2 sangat ayat niii. hahaha..

kalau nak makan2 mcm ni selalu mmg Secret Recipe lah tempatnya.
kawan aku ni, or nama dia kak su, memang sinilah tempat dia.
sampai budak2 kedai pun dah kenai dia.
kalau nak mkn kek, memang sini lah. lagipun kat sini, nak kemana lagi ye dok?
ni kat secret recipe Changloon.



feveret forever...
sedap la hai.. makan tanpa rasa bersalah. ahahaha..
alah, sesekali kan, bukan hari2 pun.


sempat ja dia snap.
hihi...
serius nau ckp phone sambil tenung kek, dgn persoalan nak makan ke idokkkk?
hahaha..
ater, tak kan nak tgk sajerrrr...



tenkiu sister!!!
selalu sgt belanja kita mkn, bagi mcm2.
ai is segan okeh. hehehe.
kak su ni, baik sangat orgnya.
cakap pun lembut ja, baik, peramah, caring, semualah.
kenal dari tahun 1995, sejak aku masuk sekolah. 23thn dah ok.
rumah mak bapak kami pun tak jauh sangat and know each other jugak.
lost contact kejap lepas habis sekolah, then FB menemukan kami semula.
lepas tu eh, keja sekali. so, jadi close balik sbb memang dah kenal lama kan?
sejak dia masuk keja sini, ha close balik. almost  years dah.
kami share everything, ada apa2 masalah memang kau cari aku, aku cari kau. ha gitu..
kalau lama tak jumpa, sekali jumpa haa, mulalah masing2 nak menjemah. hahaha..
harapnya, persahabatan kami ni kekal sampai bila2.
dia selalu ckp mcm tu. dan aku akan cakap, kalau kita ikhlas, Insyallah, semua akan baik2 saja..
kak su, kami sayangggggggggggggggggg kak su tau!!!!



dan tak lupa hadiah besday.
hihi...
dia duk hasut aku follow tudung ni pulak.
aiyaaaaa. tak mampuuuuu..
kak yah pakai bawal kekaboo sajalah...

btw, tenkiuuuuuuuuuuuu sangat for the present and besday treat ni..
luv sangat!!

No comments:

Post a Comment