Search This Blog

Wednesday, January 05, 2011

Nadya Bubble Give-Away !

tadi ada yg memberi salam di kotak jerit..ada undangan utk GA..uhuk2..pantang weh..so, jom kita join yuk....

GA ni dr belog Nadya Bubble...cute eh budak neh..kecik2 da ada belog..budak2 zaman skang ni dah celik IT..idok le mcm aku dlu2..umo2 tu duk main pondok2 lagi...huahua...dah2, benti merapek..



Ini syarat-syarat penyertaan :

- Warganegara Malaysia.: of cos la kan..
- Mesti ada acc blogger / wordpress, kalau tak ada sila sign up sekarang ! : yep, blogger
- Wajib follow blog Nayda Bubble. HAHA ! Kejam kejam :p : sila follow saya semula..lagik kejam..wahaha
- Buat satu entry tentang giveaway ni. Sila sertakan banner giveaway : di atas sana ya
- Tag 2 orang blogger perempuan dan 2 orang blogger lelaki.: mari kita lihat siapa yg kena...
boboy :
gegurl :

- Sila tinggalkan link di entry ini. : done

siap dengan ucapan.........semoga Random.org itu memilih saya!! muehehe

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...