Search This Blog

Sunday, March 29, 2009

Zoom Malaysia



cuti skolah baru ni, g jalan2 kat taiping.3hr2mlm.aku,umi,adik,abang n fizah..cik lan,k,ija n also amierah pun join..tapi diorang stay semlm je..paling happening,mesti la budak2 tu.adik,abang n amierah y aktif tu...lasak!mcm powerpuffgirl...geram btui...pegi zoo, lake garden,mandi kat burmess,mkn mee udang kuala sepetang,n mandi air panas utk 2 mlm berturut2..best gak tempat tu.xkomersial sgt,n org pun xramai...lama dah aku xpegi taiping.banyak perubahan dan pembangunan y berlaku...dapat jumpa kinah.dia masak nasik ayam tuuu...hehehe..jumpa kak intan y dah lama aku xjumpa.anak2 dia pun dah besar,dah masuk skolah smua dah.dia pun skang ni duk tunggu hari utk new baby dia....tahniah...kawan2 y lain xsempat jumpa..maybe pasni nak pegi lagi..xpuas jln2 kat sana..

## nak jumpa kawan2 lama kat taiping...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...