Search This Blog

Sunday, June 21, 2009

The Bridal Dais...

hmm..saja je duk surfing2 sample pelamin..hehe..lambat lg bln seblas,tapi bila pihak sebelah sana dah start wat preparation,aku jadi cuak jugak..yelah blm pun sebln bertunang.kena plak aku ni jenis wat keja last minit.tapi bl pkr2 balik,bab ni aku xleh buat last minit..klau blh aku nak smua perfect!hehe..mesti la kan?sesapa pun mesti nak yg terbaik,sbb skali je seumor hidup..harap2 tu camtu la.aminn!


# nice jugak...merah menyala2.duk atas jalan pun nmpk dah



# sometime less is more right?nice...


# cun jugak..tapi nmpk lapang sgt plak..tambah sket kat tepi2 tu maybe okeh...


# blac n white..ermm..gelap masa depan..hehe.klau majlis malam,very nice lah!


# nampak mewah..xda keistimewaan pun,as usual je


# cun!cuma aku xminat kerusi tu..tukar yg lain..mungkin lg cun


# xnampak cam pelamin pun..dah terlebih 'omputih' dah


# hmm..sebelah sana dah book kaler purple dah..aku?xdak tema apa lg ni..


# nmpk lain dr yg lain bl guna kerusi tu.aku takut satu je,karang pengantin dah boring duk bersanding,tetido kat ctu plak!


# ok la jugak..tapi xberkenan la daun2 pisang tu..


# simple...xserabut..er,krusi leh tukar tak?


# nak kena bersila la plak...mini je ni,pelamin akad nikah ok la


# bule la tahan....

** kesimpulan? kena buat kombinasi dari smua yg diatas..hehehe....idea2...

2 comments:

  1. no 3 tu cantik.
    tak serabut sangat.
    senang sedara mara kwn2 nak amik gmbr.
    lagipun bole je nak tmbh apa2 bungannnti tepi tu.

    ReplyDelete
  2. mekacih atas pemandangan..berkenan jugak yg tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...