Search This Blog

Saturday, October 03, 2009

kad kawen

pagi nih pas kemas2 umah,basuh baju smua..dengan bersemangatnya aku duk men'design kad kawen...edisi org kampung..hakhakhak
kat kanda dinda wedding card tu tempah 1000 keping je..bahagi 2,dapat sorang 500 je..kemarin bli yg ready made,yg dah ada design..design aku cuma ayat2 yg nk letak lam tu ngan map ke rumah je..mudah n murah..(bunyik cam design aku yg buat smua..hahaha)
pehtu wat tenkiu card..senin nih leh order dah..
mlm ni repair2 apa yg patut..
** bli 100 je..kalu xcukup gak pasni,fotostat je lah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...