Search This Blog

Wednesday, January 27, 2010

Wlimatulurus : Ijat & Imah

as usual...kakcik sentiasa lena walaupun dihari persandingannya...huhu..sbb dia sepet kan?


hubby + ijat + kakcik + me


ahad lepas, p knurik kawen kakcik sepet..hehe..tu panggilan kami kat dia..dia sepet sket.at last,dah slamat dah bff aku yg sorang ni..lama dah dia kapel ngan ijat.since duk tepeng lagi..keja duk mengkelai ja ( ayat feberet paksu dulu..hakhakhak ) dlu..gaduh2,pastu kapel balik..xtau talak brapa dah...nmpk ja lembut,tapi cengeng jugak..hehehe
aku dah sedikit terlupa dah knurik dia.seb baik teringat nk kol.maklumla pas kawen ni bizis sgt..huhu.dia kata dia dah bgtau aku dah tarikh knurik dia..memang la kak pet oiii..hang bgtau tu masa aku nikah thn lepas nun..la ni aku nk buleh anak dah..mana la nk ingat.kad xbg pun..adehhh..
hr sabtu petang tu p umah dia jap.hantaq bunga teluq,gula sket ngan susu tin..umi pesan suh beli.yalah masa knuri aku tu dia mai duk sampai 3 4 hari..inai aku pun dia yg tlg buh..inai dia,xdapat la aku nk tlg pakaikan...mahap la yek.
aku kenai dia dh lama..dr thn 2000.dan kami sgt close!kakcik ni klakar sket org dia..dia ni jenis mamai2 sket..huhu..faiz masa mula2 aku kenaikan ngan kakcik pun xlarat nk gelak ngan dia..tapi kakcik ni baik sgt..lembut hati,caring n kira budak baik la...aku,kakcik,chaq,along,mak,makteh,maklong...dlu kami duk serumah masa kat tpg n sgt2 la hepi masa tu..klau la masa dpt diputarkan kembali..alangkah bagusnya...huhu
smua dah slamat kawen dah...mula2 makteh,pastu mak.pastu chaq,then maklong..thn lepas aku.thn ni kakcik..tinggal along je..kami doakan the best utk along!

** aku,mak ngan along je yg turun knurik kakcik..nak buat cemana,masing2 da hal.tu pun xsempat jumpa mak sbb aku pegi lmbt..

1 comment:

  1. I pay a visit each day some sites and blogs to read content, except this website
    provides feature based writing.

    my blog post :: diet recipes to lose weight

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...