Search This Blog

Thursday, May 20, 2010

Weekend escape : day 3


** kat hotel..b4 checkout

hari last dah ni..dah siap packing smua,g carik break1st..mkn roti canai kat tanah rata..jln2 kat ctu jap,pastu g kasimanis..hubby nk beli pokok.pokok halau nyamuk..huhu..beli 2 pokok...pastu bli strawberry sket..

** kasimanis farm..kami yg sehat2..huhu

then turun nk gerak balik...singgah kea farm..sopping time..
sonok btul sbb org xramai..xmcm hr sabtu..penuh..parking pun senang,dapat kat depan kedai..nak tawar harga pun senang..xbnyk ckp pun diorg,dr xterjual,bagi jek murah2 kan?
hubby 2 kali pegi hantar barang kat keta..xlarat nk bawak smua..yelah beli ubi,jagung,sayur,strawberry kering..huhu...besh2
yg geramnya tgk souveniar tu la..kiut miut jek...hubby kata toksah duk lama,karang mcm2 nk belinya
pkul 1 turun dah..jln sgt besh...leh bwk laju sbb xdak keta..yelah hari isnin kan..
singgah sg perak utk lunch ngan smayang jap..rasa mcm panas gila kat bawah tu..hehe



otw blk tu singgah BM..hubby dah janji sbb aku nk beli baju baru...maternity wear okeh..
dia nk g digital bay sama...sonok gila sopping baju baru nih..byk choice kat ctu n santek2...suke2
hubby g duk tunggu kat kerusi,biar je aku pilih..xkaco pun.klau x,jgn harap la dia nk duk tgg mcm tu klau g sopping..nak cepat2 jek..kali ni saj ala kut dia bagi peluang kat aku..huhu..dia tlg buat pilihan kaler jek sbb smuanya cantik!
pas sopping,bli makan kat A&W,then kena terus balik sbb dah pkul 6..xsempat sggh kg pun,dah mlm...lagipun dua2 dah letih dah,balik umah terus..
sampai umah tgk barang2 smua..asingkan mana nk bg mama ngan umi,utk kwn2 sket..pastu duk kira nk tdo dah...

vacation nih sgt besh sbb leh spend time berdua..seblm ni pegi pun kejap je,semlm je..kali nih 3h2m...heheh...
hubby pun duk kata,pasni nk pegi lagi..alhamdulillah sepanjang pergi dan balik smua berjalan lancar.aku pun ok je..sehat..xsakit kaki,xcramp,xsakit pinggang..bby pun baik je...suka leh berjalan gamaknya..huhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...