Search This Blog

Friday, October 22, 2010

dah amek spek baruuu....yeeayyy!!
patutnya hr rabu lagi dah siap..tapi da masalah teknikal sket..cermin yg diorder salah antar plak..so, tadi baru sampai..2 3 kali kol, tapi xpa sebab servis diorg mmg terbaekkk!! 1st spek yg aku buat pun kat kedai ni jugak..now dah almost 3 years..huhu..giler lama xcheck mata. masa buat tu kedai tu baru buka so dapat diskaun kaw2 la..lepas sethn camtu dah tukar cermin dah, n sampai skang xpenah tukau..frame spek tu pun dah terkeluar2 dah kaler dia..n alang2 buat baru nih..amek yg besh sket as suggested..

diorg kol tghr tadi..dan2 tu jugak aku p amek walaupun lunch time dah nak abeh..xdan nk tunggu petang dah..gigih!!

bila pakai...wah wah..ngam2 jek terletak elok kat hidung mancung aku neh..hahaha..
pasni nak pakai mascara pun sonang..klau yg dlu xdak maknanya nak pakai mascara sebab spek tu rapat ngan mata n rendah..klau pakai gak, bulu mata yg disaluti mascara tu akan kena kat spek la..udah roper viper keter dah...tapi skang tidak lagi..spek baru ni tinggi sket...

puas hati ngan yg baru ni sebab cermin dia besarrrr punyeee..saja amek yg cermin besar sket baru nampak sket..nak pandang atas, bawah, kiri, kanan, depan, blakang...eh eh..xkan da spek, mata pun dah boley pusing blakang kut ?

ni paper beg dia..n also the shop name....staf bagus, bos pun bagusss jugak..thumbs up utk diorg!!


yea..dapat free lens spray lagik..bekas spek pun kaler itam jugak..berkilat2...cun2

tadaaaa...nilah dia..like the older one..kaler pun lebey kurang jek..brown2, merelik2..da diomond2 sket kat tepi tu..ala2 beyonce...hahaha..br glemer nyahhh

 yang lama neh..boleh masuk muzium sudah...hehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...