Search This Blog

Monday, October 11, 2010

granny


nilah dia tokmek aku..berat dia skang dah tinggal 30kg!!gila kurus skang ni...
menangis dia tgk aku stg..yelah since raya lepas,aku xpegi..n since dia duk sakit2,xtau brapa kali masuk wad dah,kau je yg xpegi tgk..nak pegi cemana...masa tu aku duk peknen..
skang ni dia dah ok sket..lepas operation tu..nampak banyak la baiknya..alhamdulillah..klau awal lagi dia g spital,mungkin dah lama dia sihat..
actually,tok mek aku ni kena kanser usus..campur plak ngan sakit tua..ada kompilasi la sket..
pas operate tu lama gak la duk lam icu..umi ngan abah xtau brapa kali la duk ulang p thn ni...aku jek yg xp..sedih tu tuha jek yg tau..sebab aku close ngan dia..sedih sgt takut xsempat jumpa dia..
skang ni 6 bulan pas operate dia kena masuk wad sebulan sekali..next month n next month lagi satu..dia dah xpayah g spital dah..lagi 2 kali la..skali masuk wad 5 hari camtu..makcik la yg kena tunggu
aku pun menangis sama bila jumpa dia..lama xjumpa..bila tgk dia plak camtu..apa yg aku blh buat skang ni...doa pada tuhan banyak2
n hubby pun 1st time jumpa dia..masa knurik hr tu dia xdatang..dia duk susah hati sebab rumah bersepah, cucu menantu baru datang..heheh...thats my granny..dia memang akan memulikan tetamu...

kami xlama kat situ..dlm 40mnt camtu..sebab esok tu,sabtu dia dah blh balik...

dasat spital neh..ada seven eleven tu...pastu seven e ni bestttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt bangat...mcm2 ada...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...