Search This Blog

Loading...

Friday, October 29, 2010

vivaz8 is vogy the vasss

tajuk ntah hapa2..hahaha...

nak keciwi sket hari neh..tau keciwi ?cam eksen2..bukan2..macam org syok lebih when got something...duk belek tu jek..

ha aku skang ni keciwi la neh..sebab ? i got new gadget..huhu..awesome wehh..semlm pkul doblas br tdo punya duk belek2..mmg keciwi tahap gaban..begituuu...hahahah

ni lah dia gadget baru aku tu...sesaja nak show off kat sini..belog aku kannnnn?


sony ericsson vivaz 8..kan aku sudah bilang dlu..aku tatap akan memilih sony..walaupun ada akta2 hasutan utk bli nokia..sebab..kamera dia besh!xpayah bwk kamera len dah...

xdak plan pun nk beli semlm..tapi bila henpon lama aku tu mkn menjadi2 rosaknya sampai aku dah ketuk2 kat meja dah..gerammm!!

ms break semlm kluar skali ngan sibah ngan laki dia sebab dia mmg nk g bli henpon baru sebab henpon dia rosak jugak..dan aku pun tergoda sama..trus zasssss...sambar yg neh..yg lama tu jual dpt sratus lebey jek sebab rosak.....dlu mak beli lapan ratuss weii..jadikla dr xdapat paper pung kan..huhu..sibahnyer pun sama gak, jual balik dpt sket je sbb henpon lama dia bateri rosak..dia bli nokia jugak..

walaupun aku dah 3 kali pakai sonynyer henpon..tapi yg ni lain sket..gila payah..nak mencari satu2 option tu punya laaaa...syusah...sebenarnya bukan susah....xreti!!hahaha..yelah benda baru..baru duk explore..bila jumpa satu2 function yg xpenah tau n xpenah guna...trus wahhhhhhhh..hebat2...begitu lah keciwian yg teramat...kahkahkah..sibah pun sama..dua2 duk berzikir sebab xreti guna!!bongek btuiii

mlm tu duk connect ngn laptop aku la..bl tgk kat kotak dia, rupanya xdak cd apa2 pun..so, kena la carik n dunload sendri...apa lagi..my hunny bunny hubby tu bising ar..sebab dia yg kena buat..cemuih tgk aku duk terhegeh baca manual..hahah..kena perli kaw2 mcm kopi kapal api la semlm..' beli henset baru kemain canggih...nak guna xreti..konon keja IT deparment...' huahua...saja je nk menyusahkan hubby sebab dia kan rajiiiinnnnnnn klau bab nk kena baca2 tu smua..aku malas! dia bule search then read it berjam2..aku? tunggu dia habis baca then dia cita kat aku plak cemana...kan senang?hehehe...

silap2 neh mau sebulan baru terrer kut..banyak sgt option2 yg aku xtau apa fungsi..nak baca manual....mak almalas la wehhh

yg ni aku duk usha semlm...tapi kerling2 hujung mata jelah...

bila tengok harga...makkkhaiii...seriban lebih..-- tapi v8 tu pun hampir2 gak dah..-- huhuhu..tapi mmg cun abeh la..balik duk ngigau la..yg ni latest lagi dr xperia yg putih yg aku duk suka gak dlu..satu yg aku xsuka sebab dia full touch screen..xmo lah..susah nk taip mesej..jari aku ni kan besauu...nak guna2 pen touch2 tu segala..aii...rimas la wei..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...