Search This Blog

Loading...

Tuesday, November 30, 2010

Asmara

watammat sudah cita asmara...crita yg agak panas di pasaran..kerna, jln cerita yg menarik dan pelakon2 yg bagos2...smua watak okey...nak2 si faezah elai tu...klau aku yg jadik asmara, lama dah kena penampar sulong...gila rude!!
tapi ...MySpace big clap utk dia sebab bawak watak dgn baik..bila kita mencik tgk lakonan pelakon tuh, meaning dia bawak watak tu dengan berjaya..bukan senang wei bila peminat benci sebab watak yg dibawakan..ada artis penah kena ludah ngan peminat sebab kes2 mcm ni la...
extreme sangat...

aku mula2 xlayan sgt cita ni, kejap tgk kejap x..tapi paham la jln crita tu..jatuh centa gak la ngan si asmara tu..hensem dowh...huhu...pastu trus melekat, xmiss dah..
tapi itulah..ending cenggitu cam xbesh pulak..tu yg kadang2 cemuih tgk cita melayu neh, crita punya best, klimaks crita pun dasat, mai tang ending....hampessss....
apapun, drama ni antara yg terbest dlm slot lestary tv3 neh...

lagu 6sense yg nih best...trus jatuh centa lagi..pastu skang ni cam banyak plak lagu diorg jadik lagu utk drama2 kan?



** cukup2 jam trus buat entry..cam buat ulasan drama plak

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...