Search This Blog

Loading...

Friday, December 10, 2010

clarks oh clarks

tadi g blogwalking kat bunga dan coklat...ada entry pasal clarks...bl buka web clarks tu...aduiyaiiiiiiiiiiiii..sungguh menggugat keimanan gue...

cun2 sungguh kasut2 clarks tuh...nak2 plak bila jumpa wedges..dah tu plak bila ada sale up to 50% tuh..fuhhhhh.....rasa cam nk g uk skang jugak..g beli kasut clarks..chaittttt...

kat sini paling dekat nk beli clarks kena g alor star..perlis nan hado...tapi klau kat alor star pun xbyk choice sgt..kena g penang, xpun g keyell trus..tapi xpenah plak aku nmpk design cun2 cam dlm website tuh...jadik kena g uk la kan klau nk yg cun2 tu...motip??

apa susah..kan bley beli online...paypal kan ado...huhu...tapi xbrani..sebab saiz kan xsama...diorg kat sana kan besau2..kang beli mahal2, sampai sini salah saiz..oh no no no...klau sandal tu ok la, klau jenis wedges, xpun kasut tutup2 tuh, kena test btul2 la...karang xsedap pakai, ha camno?rugiiii jek..bukannya murahh

xpa2..jom kita tgk dlu...


banyakkkkkkk yg ada sale...tapi yg new arrival xdak la...kak bunga kata darabkan ngan 5 (currency) dr harga yg ada kat situ utk convert ke RM..bila ada sale, murah lah...klau tak.....xkoser la wei...sampai 3  4  ratus sepasang...huhu


sangat menggugat keimanan....wedges, design mmg ai sukeeeeeeeeee...tapi nan hado sale....price? tuh ko tgk kat situh.....sket lagi nak cecah 3ratussss


ini pun sweet jugak...xmahal yg ni...dlm 150 jek...oh oh...suke suke.....leh pakai ngan baju kurung, ngan sluar jeans, ngan sluar katok pun bley klau nak....



** kak bunga...bleh kirim ke hantar ke malaysia tanah airmu ini....hehehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...