Search This Blog

Loading...

Thursday, December 02, 2010

Keterujaan naik feri balik dari penang

OTW balik dr penang, weols singgah beli jeruk kat chowroadstar..btul ke eja cenggini org penang sekalian?

alang2 dah duk situ, nak blk sini, hubby decide balik naik feri jek, dekat dah...horrayyyyy!! teruja weh sebab dah lama gila xnaik feri..last ms thn 2005 kut..lima tahun sudah...

tapi xleh nak feeling cenggini la sebab naik feri, bukan naik sampan..tapi klau btul nak feeling cenggini pun adalah tidak digalakkan..muat ke kami 2 org nak naik sampan?wakakaka...sila sedar diri!

line up tunggu nak nek feri adalah kut dlm 15mnt..biasalah tu, kena nunggu turn..kreta pun meriah kat situ, hari ahad kut, ramai yg datang...

naik feri, kitaorg duk atas...bila feri dah gerak, me ngan hubby kuar g jenjalan dlm feri.....wohoho...syok2...cam budak tadika dah aku masa tu, syok...tapi cover kelakuan sebab naik 1 keta ngan mak pak mentua...harus diorg pengsan tgk menantu diorg duk tergedik2 nnt...hahahaha....


tunjuk gambar laut dlu...nun ialah tanjung, org tua2 dlu klau nk g penang, kata nk p tanjung..paham la nk g penang yg sebelah sana, kena seberang laut..bukan yg sebelah sini..


ni bangla tarik tali feri...wahahahhaha..nak mampos sungguh duk kat kata kat laki sendri cenggitu....ampun2....pasaipa ntah, gambar gelak plak, tu nmpk cam bangla tu...hihihi



buat syok leh amek gambar atas feri walaupun org ramai disitu..menjakun sungguh!!

dan lagi...oh oh..baju baru dan kasut baru disitu...hehe


ni feri yg kami naik..
eh eh..bagaimana kedudukan saya jika saya mengambil gambar feri yg kami naiki itu?
nampak sangat satu penipuan sedang berlaku...hihi...
ni feri yg selisih dengan feri kami..feri ni menuju ke tanjung sana..jadi ai buat hai hai bai bai kepada penumpang2 disebelah sana...




bila dah sampai, rasa cam nakmo turun..nak ajak hubby naik feri g seberang sana lagik...pastu balik sini pulak, pastu  naik lagi...


kena dush2 ngan hubby 2 3 das baru nk sedar diri...ok, kita balik perlis sekarang...huhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...