Search This Blog

Loading...

Wednesday, December 29, 2010

triplets...

skang ni bila ber'blogwalking' ada blog yg sangat suka di terjah....yg mmg aku follow tu, klau ada hupdate entry baru, mmg sah2 la terjah...

nak tau blog mana yg sangat sooka aku terjah skang ni? oh oh...so suwit.....

nak tau ? haa...ni ha, blog triplets...mak pak kepada si kembar 3..dasyat yoo..kembar 3..skali branak 3 dapat! nak benti branak pun bule dah..kembar 2, skalu dah duk jumpa..kembar 3 ni payah sket la..so, skang ni aku dah follow blog diorg ni n suka sangat baca story mory pasal triplets ni...susah senang mak pak diorg ngandung, then beranak n jaga diorg..bukan senang weh nk handle 3 babies dlm 1 masa..
aku klau dapat kembar 3 mcm gitu...haiii .....xtau la nk cakap cemana....jenuh nk kepung!




nnt korang2 free...ha...pegi la terjah blog2 neh...diorg ni cute bangat...awesome yoo..

yg ni triplets gegirl...http://permataibu407.blogspot.com/..Nur Balqis Hidayah (adik), Nur Balqis Fatihah (kakak 1) &  Nur Balqis Solehah (kakak 2)...muka sama jek, cemana la nak bezakan...

yg ni mmg best...2 gegurl, 1 boy...klau dapat kayak gini, mmg syorga la...nak benti branak pun ok dah...http://tripletstory.blogspot.com/... pegi tgk diorg, mmg cumelss...Raniya, Raiyan n Raiyna..nice name kan ?

ni pun ensem2 sangat..boys smua....muka pun smua sama jek..klau aku, mau letak name tag suh gantung kat leher memasing...nama diorg Faris, Fauzi n Fahmi.. haaa..senang nk panggil...heheh...http://mamakembar3.blogspot.com/...klau lelaki ni, tau la nakalnya cemana..duk baca cerita yg mak dia tulis, kadang2 duk gelak sorang n imagine cemana nk handle diorg...sabar kena kuat la...

ni lagi 1...gegurl jugak...comey jugak..baby ni mmg smua comel2 kan....http://amrafahan.blogspot.com/....Auni Faqihah, Auni Haziqah, Auni Naqibah...

ni gegurl lagi...nur afrina, nur adriana, nur ariana..dekat2 jek nama diorg..nak tgk aksi diorg g sini...http://aishah-kenanganterindah.blogspot.com/

yg ni twins, baby boy...blog ni mmg aku dah follow lama dah n jadi loyal utk skin care produk dia..http://kisahlynna.blogspot.com/ ...danials tu cumel n bam2 sungguh...sronok tgk..

ni twins lagi, boy jugak...putih melepak diorg neh...Aidan n Aryan...sedap sgt nama..nak tgk kecumelan diorg g kat blog mak diorg...http://moments-to-adore.blogspot.com/


pepandai jek kan aku promote blog diorg neh....tapi tapi...ai dah followwwwwwwwwwwwwwwww...
pastu pastu..sumpah best n hilang rasa stress keja bila baca cerita pasal baby2 ni n tgk gambar2 gelagat diorg...mmg moment yg terindah utk smua ibu n bapa kan....



sronok baca cerita pasal gelagat bby neh... haish......xsabar nk peknen pulak!...
awwwwwwwwwwwwwwwww

6 comments:

  1. thanks for this n3 dear :-)
    Sronok kan ramai geng blogger yg ada anak kembar nih, meriah hehehe

    ReplyDelete
  2. kembar 3 pun ader tq tq tq...utk update kembar 3 nyer photo kena tgu kembar 3 "ayah " balik malaysian...kembar 3 "ibu" jarang update...

    ReplyDelete
  3. mama kembar 3 n anakibu : sronok baca crita pasal diorg...bl stress, blk tgk gelagat anak hilang smua stress tu kan? nak2 plak ada 3...best2..tringin nak ada anak kembar...huhu

    ReplyDelete
  4. terjah jangan tak terjah...macam melodi TV3 la pulak...

    ReplyDelete
  5. Sama ler kita..ntah kenapa akhir2 ni inilah blog menjadi bahan bacaan wajib setiap pagi bila sampai kat tempat kerje..bukan nak ngular tp buat pengubat boring....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...