Search This Blog

Sunday, December 12, 2010

tudung baru lagi

klau dah nama pompuan kan....kata xdak duit, tapi klau bab shopping, ada pulak..dr mana dtg ntah...turun dr  langit gamaknya...huhu

ni konon2 nk pegi hantar tudung utk dijahit jek..tapi,usha p usha mai...last2 grab jugak..adeh2

pink, hitam ngan brown tu aku beli kat butik ilham bonda...yg hujung skali beli ms g penang last month..yg pink tu siyes best pakai..awning dia best, kain pun best...kaler pun best,ceria..pendek kata,smua best..bila pakai ko feeling mcm cun giler..hahahah..perasan...tapi serius aku nk bgtau,mmg best...sebab diorg buat sendri tudung tu,bukan beli then jual pulak kat sini..mahal sket xpa,janji sedap pakai...

kali ni napa ntah duk carik yg bercorak2 jek..tudung2 yg bercorak ni, bila tgk duk display tuh kdg2 cam biasa2 jek..tp bila pakai.....aa...trus nmpk cun n gojes....dlu ada 1 tudung tuh aku tgk mula2..harammmm xlawa, then xbli..pastu nampak ada 1 pompuan ni pakai...cun plak bila match ngan blouse kosong...tudung corak2 tu kena pakai ngan baju yg plain or kosong yek adik2..klau dedua ada corak..semak plak nnt..nak2 yg berbunga2, karang dah rupe rumpun pokok bunga kertas duk berjalan plak..


tumpang perasan jap..heheh

ha..tgk budak kecik ni pun suka ngan tudung neh...hehehe..hana ni kan klau dia tgk aku pakai tudung corak2,kaler2 mesti dia nak...dia akan mai n cakap 'antiknya tudung ashu'..hehehe..pastu nak pakai tudung tu..biasalah budak2,mudah tertarik dgn warna yg ceria2 kan..kita yg tua ni pun suka klau tgk warna2 yg ceria...kuasa warna...tgk ar aksi dia ngan tudung tu..sampai ke lutut labuhnya..dia ni kan comeyyyyy sgt klau pakai tudung sebab dia mmg comey..pastu dahi jendol plak..suka tgk!!









pasni kena buat akujanji utk tidak membeli belah@shopping baju,tudung lagi thn ni.. thn depan br bule beli..thn depan lagi 3 minggu jek! hr ahad lepas beli blouse lagi,sedangkan yg  beli ms g penang pun xpakai lagi...aduiii...xpe2, kad plastik dah nk expired,padan muka,xleh shopping secara berhutang dah!!


baru teringat..ada lagi 3 helai tudung baru yg belum dipakai.........................beli beli beli...sampai lupa nk pakai.....pasni bleh buka kedai tudung...tu la yg laki aku slalu kata bila bli tudung...huhu...sentapp!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...