Search This Blog

Loading...

Monday, January 24, 2011

Blogger untung 1juta

ni news semlm...unluckly, aku xbaca plak berita minggu ni, baca utusan nun..tu pun pau apak mentua punya...patut la pagi ni kat hotfm crita pasal ni..
tgk kat RM pagi ni, baru tau...fuhhh, kuar front page tu mak merah kita....bertambah glemer la kan..jeles ai..hukhuk
aku pun dah baca entry mak merah pasal tu..bagus ek, dia dah terangkan dah yg betul2nya. korang g terjah tgk..sapa la yg dapat sampai 1 juta tu ye dok..rasanya total yg diorg kena bayar dlm sebulan kat bloggers kut yg leh cecah 1juta. yelah iklan2 yg berbayar tu smua la kan...tapi takat yg aku duk baca2 n follow blogger yg hebat2 tu, rasanya mak merah je kut yg slalu dapat paid advertorial..
klau la btul ada bloggers yg mmg leh dpt 1juta sebulan....wuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...leh duk  umah hupdate blog jek...
skang ni kan dah banyak bloggers, even budak skolah pun dah pandai menulis, pastu follower pun ramai..aku br g, ciput jelah...tu pun syukur la..nak berBW secara hebat tu xdapat la..

rasanya yg paling hot kat mesia pun mak merah la kut takat ni kan....xtau la kut ada yg lain...bloggers ni ramai pompuan, laki pun ada, cuma xramai kut..err..lelaki suka menulis gak ke? huhu...ada gak la blog lelaki yg aku follow cam ben ashari tu, cuma aku lg suka blog pompuan..pompuan mesti sokong pompuan kannnnnnnnnnn..
aku duk ikut mak merah ni lama dah, mcm cita dah kuar..kenkadang laki aku heran gak. apa yg aku suka baca sangat blog dia..alah, laki bukannya tau sangat kan..aku suka sebab smua dia crita n apa yg dia crita tu xnampak mcm nak eksen2 ke hapa ke walaupun dia hot...ada sesetengah blog yg aku baca, duk pulun bercerita cam syok sendri jek..tapi dia x..dia cerita sebab nak kongsi..that's way la readers dia manyakkk..


ni aku cilok dr blog mak merah...dlu dia dah penah masuk paper dah..pas tu la readers dia bertambah2...syok kan..mesti smua bloggers nak jadik cam dia..
hai...bila la nak leh glemer gitu kann....

2 comments:

  1. alhamdulillah

    rezeki Allah :)

    Redmummy

    ReplyDelete
  2. arkkkkkkkkkkkkkk..mak merah baca blog haku!!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...